Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σελένα Γκόμεζ: Εδώ και λίγες ώρες είναι δισεκατομμυριούχος και με τη βούλα

Σελένα Γκόμεζ: Εδώ και λίγες ώρες είναι δισεκατομμυριούχος και με τη βούλα

Πώς η Σελένα Γκόμεζ έγινε κάτοχος περιουσίας 1,3 δισ. δολαρίων.

Η Σελένα Γκόμεζ έχει γνωρίσει πολλές ταυτότητες μέσω της καριέρας της στην υποκριτική από την παιδική μόλις ηλικία της. Η τελευταία που της αποδώθηκε; Αυτή της δισεκατομμυριούχου. Η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια που έγινε διάσημη ως παιδική σταρ στο Barney και στο Disney Channel είναι πλέον κάτοχος περιουσίας 1,3 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg – το οποίο πρόσθεσε τη διασημότητα στο δείκτη δισεκατομμυριούχων την Παρασκευή.

Η ίδια δήλωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου που διαθέτει δεν είναι αποτέλεσμα της καριέρας της ως ηθοποιός, όπως θα περιμέναμε. Η καλλιτέχνιδα είπε αντιθέτως πως πρόκειται για απολαβές που προέκυψαν από την εταιρεία καλλυντικών Rare Beauty, την οποία ίδρυσε πριν από πέντε χρόνια και στην οποία διατηρεί μερίδιο αξίας άνω του 1 δισ. δολαρίων, όπως εκτιμά το δημοσίευμα. Μάλιστα, η επιτυχία της εταιρείας την κατέστησε μία από τις «νεότερες και αυτοδημιούργητες πλούσιες γυναίκες» του καταλόγου, μαζί με την Τέιλορ Σουίφτ (με την οποία είναι και πολύ φίλες) και την Ριάνα.

Πώς τα κατάφερε

Η Γκόμεζ, γεννημένη στο Τέξας, είναι διάσημη εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, ενώ μεταξύ άλλων η προσωπική της ζωή εκτίθεται κατά καιρούς στα ΜΜΕ – συμπεριλαμβανομένων των διαγνώσεων διπολικής διαταραχής, των αυξομειώσεων του σωματικού βάρους της και της αυτοάνοσης νόσου του λύκου από την οποία πάσχει. 

Η εταιρεία καλλυντικών της 32χρονης  γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσω των social media καθώς έγινε viral για τα ρουζ  και τα κραγιόν της. Μάλιστα, φαίνεται πως έκανε καθαρές πωλήσεις 400 εκατ. δολαρίων μέσα σε ένα μόλις χρόνο. Η ίδια η τραγουδίστρια έγινε πέρυσι η γυναίκα με τους περισσότερους followers στον κόσμο στο Instagram, καθώς μετρά περισσότερους από 424 εκατομμύρια ακολούθους στην πλατφόρμα- παρότι έχει τοποθετηθεί σχετικα με τις αρνητικές επιδράσεις του Instagram στην ψυχική της υγεία και κατά καιρούς διέγραφε τον λογαριασμό της.

Επιπλέον, η Γκόμεζ έχει συνεργαστεί με κολοσσούς της μόδας – μεταξύ των οποίων είναι ακόμη και η Louis Vuitton-  κλείνοντας συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για καμπάνιες προώθησης προϊόντων.

Η νεαρή ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι έπαιρνε «τουλάχιστον» έξι εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν από την επιτυχημένη σειρά «Only Murders in the Building», η οποία μάλιστα ανανέωσε τη συμμετοχή της και για την πέμπτη σεζόν.

*Πηγή: BBC

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024