Τα μαλλιά της βασίλισσας Καμίλα έπεσαν θύμα του ισχυρού ανέμου την Παρασκευή, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι καλύτεροι κομμωτές δεν μπορούν να τα βάλουν με τη μητέρα φύση.

Καθώς η Αυτού Μεγαλειότης προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο στο RAF Leeming στο Βόρειο Γιορκσάιρ, βρέθηκε αμέσως στο στόχαστρο ενός θυελλώδους αέρα.

Τα προσεκτικά χτενισμένα μαλλιά της βασίλισσας παρασύρθηκαν καθώς χαιρέτησε το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους.

Επισημαίνοντας τον δυνατό άνεμο, ο οποίος αναστάτωσε και το μπλε φόρεμά της, της είπαν: «Κυριολεκτικά άρχισε να φυσάει λίγο πριν φτάσετε».

Η βασίλισσα επισκέφθηκε τη βάση ως επίτιμη αντιπλοίαρχος αεροπορίας.

Ο Διοικητής του σταθμού Σμηναγός Paul Hamilton την παρουσίασε στα μέλη της 11ης Μοίρας QEAF που εκπαιδεύουν τόσο τους πιλότους της RAF όσο και τους πιλότους του Κατάρ στα αεροσκάφη Hawk.

Η βασίλισσα συνάντησε επίσης μέλη της 90 Signals, ειδικούς στις επικοινωνίες και την κυβερνοάμυνα, καθώς και μια εξειδικευμένη ομάδα καταπολέμησης μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εργάστηκαν στη στέψη και πρόσφατα συνεργάστηκαν με τους Γάλλους συναδέλφους τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αφού πόζαρε για μια ομαδική φωτογραφία, της απονεμήθηκε μετάλλιο από τους πιλότους του Κατάρ.

«Σας ευχαριστώ πολύ, θα βρω ένα ασφαλές μέρος γι’ αυτό», είπε.