Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η στιγμή που παρουσιάστρια ανακοινώνει ότι πάσχει από λευχαιμία – «Είναι δύσκολο να το πω»

Η στιγμή που παρουσιάστρια ανακοινώνει ότι πάσχει από λευχαιμία – «Είναι δύσκολο να το πω»

Συγκλονιστική η αποκάλυψη για την υγεία της Edwina Bartholomew - «Σκοπεύω να βγω πιο δυνατή από αυτή την κατάσταση» δεσμεύθηκε η ίδια, απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η παρουσιάστρια του Channel 7 της Αυστραλίας, Edwina Bartholomew, η οποία ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση ότι δίνει «μάχη» με τη λευχαιμία.

Η νεαρή παρουσιάστρια, εμφανώς συγκλονισμένη από την διάγνωσή της με αυτή τη μορφή καρκίνου, αποφάσισε να το μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό κατά τη λήξη του δελτίου με την ίδια να είναι σε ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματική κατάσταση.

Όπως σημειώνει όμως, παραμένει αισιόδοξη για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της, αφού υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπιστεί ο συγκεκριμένος τύπος λευχαιμίας με τη λήψη ενός χαπιού, ειδικού για την νόσο.

Η ίδια είναι ευγνώμων για αυτή την εξέλιξη, αφού στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της. Μόνη προϋπόθεση είναι απλώς να φροντίζει τον εαυτό της – και φυσικά να ακολουθεί τις συμουλές των γιατρών της. «Σκοπεύω να βγω πιο δυνατή από αυτή την κατάσταση» δεσμεύθηκε η ίδια, απευθυνόμενη στους χιλιάδες θεατές που την παρακολούθησαν live.

Η στιγμή που ανακοινώνει ότι έχει καρκίνο

Ειδικότερα, όπως βλέπουμε στο απόσπασμα που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media, η Edwina Bartholomew σημειώνει χαρακτηριστικά πως:

«Έχω διαγνωστεί με καρκίνο, κάτι που είναι ένα σοκ και δύσκολο να το πω. Είναι ένα είδος το οποίο ονομάζεται χρόνια μυελογενής λευχαιμία που μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα χάπι καθημερινά».

«Αν φροντίσω τον εαυτό μου, θα είμαι μια χαρά οπότε νιώθω πολύ, πολύ τυχερή. Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις ή πολύ χειρότερες και βγαίνετε πιο δυνατοί από αυτές. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω».

«Σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας και επικοινωνείτε πάντα με το γιατρό σας» κατέληξε η Edwina Bartholomew στο πλέον αισιόδοξο μήνυμα που θέλησε να δώσει στους τηλεθεατές του Channel 7 της Αυστραλίας.

Δείτε το βίντεο

@sydneymorningherald Flagging that she had personal news, Channel Seven presenter Edwina Bartholomew said she would be taking some time off work. #australiantv ♬ original sound – Sydney Morning Herald

Only in

Η Ίμπιζα εγκαταλείπει τα σκληρά πάρτι αλλά παραμένει μια χρονοκάψουλα αισθησιακού, ηλιόλουστου ηδονισμoύ

Καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, χίπηδες και φευγάτοι. Αργά αλλά σταθερά μια οφθαλμαπάτη ουράνιου τόξου εξυφαίνεται, από το 1971 έως σήμερα στην Ίμπιζα, μια φευγαλέα ουτοπία υφασμένη από φουσκωτά όνειρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024