Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρέθυμνο: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο κτηνοτρόφος – Υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία

Ρέθυμνο: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο κτηνοτρόφος – Υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία

Οι άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου στον 70χρονο, μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα - Τον ακινητοποίησαν, τον βασάνισαν και ύστερα τον πυροβόλησαν

Αγώνα δίνουν οι γιατροί για να σώσουν την ζωή του 70χρονου κτηνοτρόφου, που δέχτηκε  επίθεση, πυροβολήθηκε και βασανίστηκε άγρια από αγνώστους, στο ποιμνιοστάσιο του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/9) εσπευσμένα από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη, αλλά και στη στοματική κοιλότητα, καθώς οι δράστες που του επιτέθηκαν, του προκάλεσαν τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Εκτεταμένες επιχειρήσεις από την Αστυνομία στο χωριό του κτηνοτρόφου αλλά και σε γειτονικά χωριά, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες

Στο ΠΑΓΝΗ υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία και μέχρι αυτήν την ώρα παραμένει στην Εντατική, με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη.

«Τον βρήκα εγώ…τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», περιέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής (6/9)  στο Live News ο γιος του κτηνοτρόφου.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/9) διεξήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. εκτεταμένες επιχειρήσεις στο χωριό του κτηνοτρόφου αλλά και σε γειτονικά χωριά, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεκριμένους ύποπτους στο στόχαστρο, όπως έχουν προκύψει από τις μέχρι τώρα έρευνές τους από τις μαρτυρίες συγγενών και φίλων του 70χρονου.

Επίσης, εξετάζουν το οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με επίθεση σε βάρος του γιου του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ.

Κίνητρο και των δύο επιθέσεων φέρεται να είναι οι διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, μια υπόθεση που φαίνεται να παίρνει τον χαρακτήρα βεντέτας.

Το χρονικό της επίθεσης στον 70χρονο

Οι άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου στον κτηνοτρόφο, μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα, κοντά στο χωριό Βιλανδρέδο. Φορώντας κουκούλες, τον περίμεναν στο ποιμνιοστάσιο του και μόλις τον είδαν να μπαίνει, τον ακινητοποίησαν, τον βασάνισαν και ύστερα τον πυροβόλησαν.

Του έκοψαν τη γλώσσα για να σταματήσει να φωνάζει και τον πυροβόλησαν δύο φορές στο δεξί του πόδι, μία στο αριστερό. Ακόμη, στην προσπάθειά του να προφυλαχτεί, δέχτηκε άλλη μια σφαίρα στο χέρι, η οποία διαπέρασε τον θώρακα και κατέληξε στη σπονδυλική του στήλη.

Only in

«Συμμαχία Σάρα Βάγκενκνεχτ»: Από υβριδικό κόμμα διαμαρτυρίας, ρυθμιστής στη γερμανική πολιτική σκηνή

Πρεσβεύοντας έναν «αριστερό συντηρητισμό», το κόμμα της Σάρα Βάγκενκνεχτ αποκτά κομβικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις στην Ανατολική Γερμανία, με αξιώσεις και σε ομοσπονδιακό επίπεδο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024