Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλ Κίντμαν: Πέθανε η μητέρα της λίγο πριν παραλάβει το βραβείο «Καλύτερης Ερμηνείας» στη Βενετία

Νικόλ Κίντμαν: Πέθανε η μητέρα της λίγο πριν παραλάβει το βραβείο «Καλύτερης Ερμηνείας» στη Βενετία

Η Χαλίνα Ρέιν, η σκηνοθέτις της ταινίας «Babygirl», ανακοίνωσε ότι η Νικόλ Κίντμαν έφυγε νωρίτερα από το φεστιβάλ για να είναι με την οικογένειά της.

Το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, η 57χρονη Νικόλ Κίντμαν ανακοίνωσε σε δήλωση που διάβασε η σκηνοθέτις του «Babygirl», Χαλίνα Ρέιν, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ότι αποχώρησε νωρίτερα από το φεστιβάλ λόγω του θανάτου της μητέρας της.

«Αυτό το βραβείο είναι για εκείνη»

Στη δήλωση -την οποία η 48χρονη Ρέιν, διάβασε δυνατά εκ μέρους της Κίντμαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας της σταρ για την παραλαβή του βραβείου καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στο Babygirl- η Κίντμαν έγραψε ότι είχε ταξιδέψει αεροπορικώς στη Βενετία, μόνο και μόνο για να μάθει «λίγο αργότερα ότι η όμορφη, γενναία μητέρα μου, Τζανέλ Κίντμαν, μόλις πέθανε».

«Εκείνη μου έδωσε το έναυσμα για να ακολουθήσω την καριέρα που κάνω, επειδή πάντα ήθελα να την ευχαριστήσω», δήλωσε η Κίντμαν το 2020, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. «Αλλά χάραξε επίσης τον δικό της δρόμο και ήθελε οι κόρες της να έχουν την ίδια ευκαιρία να χαράξουν τον δικό τους δρόμο»

«Είμαι σοκαρισμένη και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη. Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή με καθοδήγησε και αυτή με έπλασε. Είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους εσάς μέσω της Χαλίνα», συνέχισε η σκηνοθέτις, διαβάζοντας τη δήλωση της Κίντμαν. «Η σύγκρουση της ζωής και της τέχνης είναι σπαρακτική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη».

Αφού διάβασε τα λόγια της Κίντμαν στην κατάμεστη αίθουσα της Βενετίας, η Ρέιν είπε χαρακτηριστικά: «Σας αγαπάμε όλους, Νικόλ».

Ένας εκπρόσωπος της Κίντμαν επιβεβαίωσε το θάνατο της Τζανέλ στο PEOPLE και δήλωσε ότι «η οικογένεια είναι συντετριμμένη και ζητάει να μείνει μόνη της [μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ] αυτή τη στιγμή».

«Οι κόρες της θα είχαν ίσες ευκαιρίες»

Η ηθοποιός του Big Little Lies μίλησε στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2023 για το πώς η μητέρα της έχει επηρεάσει την καριέρα της και την αίσθηση του στυλ της, λέγοντας τότε ότι η Τζανέλ  «παίζει σημαντικό ρόλο στο τι φοράω».

Η Κίντμαν είχε επίσης μιλήσει στο παρελθόν στην εφημερίδα Sydney Morning Herald για τη σχέση τους. Δήλωσε τότε ότι η Τζανέλ πάντα την ενθάρρυνε και τη βοηθούσε να πετύχει τους στόχους της.

«Εκείνη μου έδωσε το έναυσμα για να ακολουθήσω την καριέρα που κάνω, επειδή πάντα ήθελα να την ευχαριστήσω», δήλωσε η Κίντμαν το 2020, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. «Αλλά χάραξε επίσης τον δικό της δρόμο και ήθελε οι κόρες της να έχουν την ίδια ευκαιρία να χαράξουν τον δικό τους δρόμο».

«Η μαμά δεν έκανε απαραίτητα την καριέρα που ήθελε, αλλά ήταν αποφασισμένη ότι οι κόρες της θα είχαν ίσες ευκαιρίες», πρόσθεσε η Κίντμαν. «Αυτό μου χάρισε τη ζωή μου. Και μου έδωσε τη ζωή μου, εκείνη και ο πατέρας μου».

*Με πληροφορίες από: People

Only in

Η Ίμπιζα εγκαταλείπει τα σκληρά πάρτι αλλά παραμένει μια χρονοκάψουλα αισθησιακού, ηλιόλουστου ηδονισμoύ

Καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, χίπηδες και φευγάτοι. Αργά αλλά σταθερά μια οφθαλμαπάτη ουράνιου τόξου εξυφαίνεται, από το 1971 έως σήμερα στην Ίμπιζα, μια φευγαλέα ουτοπία υφασμένη από φουσκωτά όνειρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024