Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μήλος: «Όλη η ομορφιά της Σαντορίνης, χωρίς την πολυκοσμία» σύμφωνα με το National Geographic

Μήλος: «Όλη η ομορφιά της Σαντορίνης, χωρίς την πολυκοσμία» σύμφωνα με το National Geographic

Το γνωστό περιοδικό αποθέωσε το νησί των Κυκλάδων, τονίζοντας ότι η Μήλος προσφέρει μια αυθεντική ελληνική εμπειρία.

Τι κι αν το καλοκαίρι έχει τελειώσει κι επίσημα; Τι κι αν οι περισσότεροι από εμάς έχουμε επιστρέψει στις βάσεις μας και έχουμε αρχίσει ήδη να μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές του επόμενου Αυγούστου; Τα αφιερώματα για τα ελληνικά νησιά συνεχίζουν να γεμίζουν τις σελίδες των μεγάλων περιοδικών του πλανήτη και η Μήλος έχει την τιμητική της.

Ανάμεσα σε αυτά και το National Geographic, το οποίο αποθέωσε το νησί των Κυκλάδων – ένα νησί που έζησε μεγάλες στιγμές φέτος στα αφιερώματα του ξένου Τύπου. Οι Times το συμπεριέλαβαν στους τοπ προορισμούς για τα «σμαραγδένια νερά του», ενώ και η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com το αποθέωσε για το τοπίο του.  Μάλιστα, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η Μήλος φέτος κέρδισε ακόμα και τις πιο μακρινές -μη παραδοσιακές- αγορές, όπως η Ινδία, η Αυστραλία και η Αμερική.

Το άρθρο αναφέρεται στα γεωλογικά, αρχαιολογικά, ιστορικά και μορφολογικά ενδιαφέροντα του νησιού. (Φωτογραφία: Unsplash)

Και τώρα ήταν η σειρά του National Geographic να μπει στη λίστα των «οπαδών» της Μήλου, καθώς σε άρθρο του μιλά για το νησί «που έχει όλη την ομορφιά της Σαντορίνης, χωρίς την πολυκοσμία της». Το γνωστό περιοδικό επικεντρώνεται «στις πάνω από 70 παρθένες παραλίες, όπως το Σαρακίνικο ,το Κλέφτικο, τον Γέρακα, τη Φυριπλάκα και το Αμμουδαράκι» και μιλάει για τα γεωλογικά, αρχαιολογικά, ιστορικά και μορφολογικά ενδιαφέροντα του νησιού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο Αρχαίο Θέατρο, τις Κατακόμβες, την Αφροδίτη και τα ευρήματα στην Φυλακωπή.

«Είναι ένας ιδανικός προορισμός για ταξιδιώτες που αναζητούν μια πιο ήρεμη και αυθεντική ελληνική νησιωτική εμπειρία» καταλήγει το άρθρο.

Only in

Αποκαλυπτικά πλάνα με βασανιστήρια Παλαιστινίων σε φυλακές του Ισραήλ - Ζητείται έρευνα από τον ΟΗΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ κατηγορείται για βασανισμούς Παλαιστινίων - Τα νέα φρικιαστικά ντοκουμέντα παρουσίασε η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024