Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Jennifer Aniston: Όλα τα tips της για την περιποίηση του δέρματος

Jennifer Aniston: Όλα τα tips της για την περιποίηση του δέρματος

Η skincare ρουτίνα της είναι πιο απλή από όσο φαντάζεστε.

Κάθε φορά που παρακολουθούμε κάποια από τις σειρές ή τις ταινίες που πρωταγωνιστεί η Jennifer Aniston, δε γίνεται να μην παρατηρήσουμε τα υπέροχα μαλλιά και το λαμπερό δέρμα της. Σε αυτό το post συγκεντρώσαμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της, που έχει μοιραστεί μέχρι σήμερα, ώστε να πάρετε ιδέες για να αναβαθμίσετε και τη δική σας beauty routine.

Ακολουθεί μια απλή ρουτίνα ομορφιάς

Όσον αφορά τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, η Jennifer Aniston επιμένει σε συνήθειες που λειτουργούν άψογα για το δέρμα της, όπως ο καθαρισμός του προσώπου της με σαπούνι και νερό. Σε συνέντευξή της στο Forbes η σταρ είχε αποκαλύψει ότι η ρουτίνα της είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Συγκεκριμένα, είχε πει: «Είμαι πλάσμα της συνήθειας, οπότε δεν αλλάζω τη skincare ρουτίνα μου». Αυτό, λοιπόν, σε συνδυασμό με τη συνέπειά της, είναι εκείνα που έχουν διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το πρόσωπό της υγιές και λαμπερό ανά τα χρόνια.

Κάνει θεραπείες στο σπίτι…

Η Jennifer Aniston ορκίζεται στα beauty tools που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ίδια μόνη της στο σπίτι για να έχει τα αποτελέσματα που θέλει με πολύ πιο ήπιο τρόπο. Η ίδια, μάλιστα, χρησιμοποιεί drugstore προϊόντα περιποίησης και high-end συσκευές για θεραπείες προσώπου, για να τελειοποιήσει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Οι μάσκες που δεν αποχωρίζεται είναι από το brand 111Skin (συγκεκριμένα η μάσκα ματιών Rose Gold Illuminating Eye Mask), ενώ είναι επίσης λάτρης του 24-carat gold-plated Beauty Wand από Jillian Dempsey, το οποίο δονείται για να σμιλεύει και να ξεπρήζει το πρόσωπο. Επιπλέον, η Jennifer Aniston λατρεύει να ρίχνει παγωμένο νερό στο πρόσωπό της, και μάλιστα 25 φορές: «Είναι ένα παλιό κόλπο που συνήθιζε να κάνει η Joan Crawford, για να «ξυπνήσει» το δέρμα της», εξηγεί στη σχετική συνέντευξη.

… αλλά και στο ιατρείο

Η Jennifer Aniston επισκέπτεται φυσικά και τις αισθητικούς Melanie Simon και Joanna Czech για επαγγελματικές θεραπείες προσώπου. Οι περιποιήσεις προσώπου της Melanie Simon αξιοποιούν τις δυνάμεις των ηλεκτρικών ρευμάτων nano και pico, για να ωθήσουν τα κύτταρα του δέρματος να ξεκινήσουν τη λειτουργία «επιδιόρθωσης κι επαναφοράς» για πιο σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα. Από την άλλη, η Joanna Czech είναι μάστερ στο μασάζ προσώπου, οπότε την προτιμά για αυτό.

Προσπαθεί να μην αγχώνεται

Η Jennifer Aniston ανέφερε σε μια παλιότερη συνέντευξή της στο LA Times ότι ο διαλογισμός για 20 λεπτά, δύο φορές την ημέρα, κρατά υπό έλεγχο τα επίπεδα άγχους της και τη βοηθά να κοιμάται καλύτερα (ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της ρουτίνας ευεξίας της ηθοποιού). Είναι επίσης μεγάλη φαν της γυμναστικής και είναι γνωστό ότι λατρεύει τη yoga, το box με τον προσωπικό της προπονητή, τα HIIT προγράμματα, το spin, ακόμη και τα DVD της εκπομπής Body By Simone όταν θέλει να γυμναστεί στο σπίτι. Μετά την άσκησή της, μπαίνει στη σάουνα και χαλαρώνει.

Επενδύει στην αυτοφροντίδα της

Η ρουτίνα αυτοφροντίδας της Jennifer Aniston είναι γεμάτη με μικρά τελετουργικά, όπως ο πρωινός καφές της (με κολλαγόνο, κανέλα και στέβια), ένα κυριακάτικο δείπνο με ζυμαρικά με την οικογένειά της, ο καθημερινός της διαλογισμός και η ρουτίνα συμπληρωμάτων διατροφής της. Ωστόσο, βρίσκει πάντα έναν τρόπο να ενσωματώσει τη ρουτίνα ομορφιάς της σε αυτές τις συνήθειες. Για παράδειγμα, προσπαθεί να εφαρμόζει μια sheet mask πριν τον διαλογισμό ή να φοράει eye patches ενώ πίνει τον καφέ της.

Κάνει self tan

Η Jennifer Aniston προσπαθεί να περνάει χρόνο στον ήλιο έστω για λίγο -πάντα με αντηλιακό-, ώστε να προσλαμβάνει την απαραίτητη βιταμίνη D, όπως είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξή της στη Vogue. Ωστόσο, για το μαύρισμά της επιλέγει το self tan με κάποιο προϊόν σε μορφή σπρέι, για να το διατηρεί τέλειο όλο τον χρόνο.

Πηγή: Grace

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024