Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χρώμα μαλλιών: Οι πέντε διαχρονικές τάσεις

Χρώμα μαλλιών: Οι πέντε διαχρονικές τάσεις

Ποιες είναι οι τάσεις που είναι πάντα της μόδας.

Όσες τάσεις στα χρώματα μαλλιών κι αν κοιτάξετε, πάντα θα υπάρχουν ανάμεσά τους και εκείνα τα χρώματα που παραμένουν κομψά, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Γνωρίζετε, όμως, ποια είναι αυτά; Εμείς συγκεντρώσαμε τα κορυφαία 5 χρώματα μαλλιών που θα δείχνουν πάντα chic σε κάθε γυναίκα, ενώ ταυτόχρονα φαίνονται και απόλυτα φυσικά.

Ξανθό μελί

Με διακριτικούς τόνους κεχριμπαριού, ξανθού ακόμη και χάλκινου, το ξανθό μελί είναι το ιδανικό μεταβατικό χρώμα μαλλιών από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Αυτή η απόχρωση φαίνεται εκπληκτική σε όλους τους τύπους μαλλιών και είναι σούπερ για εσάς που θέλετε να γίνετε ξανθιά, αλλά δε σας αρέσουν οι έντονοι ξανθοί τόνοι -ή για εσάς που θέλετε να φρεσκάρετε τα ήδη ξανθά μαλλιά σας μετά τις διακοπές.

California Brunette

Για όσες από εσάς προτιμάτε τους πιο σκούρους τόνους, πείτε «γεια» στο “California Brunette”. Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι ένας διακριτικός συνδυασμός φυσικών, ψυχρών μελαχρινών και ξανθών αποχρώσεων που προσφέρουν ένα απόλυτα chic look. Δε χρειάζεται πολλή συντήρηση και είναι τέλειο τόσο για τους καλοκαιρινούς όσο και για τους φθινοπωρινούς μήνες.

Balayage

Μπορεί το balayage να μην είναι χρώμα (στα γαλλικά σημαίνει «σκουπίζω»), αλλά είναι μια τεχνική βαφής, που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι κάτι σαν το sunkissed skin, αλλά για τα μαλλιά, αφού τους χαρίζει ένα γλυκό, λαμπερό αποτέλεσμα, σαν να τα «φίλησε» ο ήλιος. Δε χρειάζεται πολλή συντήρηση και είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε κάτι διακριτικό και φυσικό. Η Rosie Huntington-Whiteley δείχνει εκπληκτική με το balayage της που έχει διάσταση κι εντοπίζεται κυρίως περιμετρικά του προσώπου της, για να το πλαισιώνει ομοιόμορφα και να το φωτίζει. Εάν θέλετε κάτι παρόμοιο, εξοπλιστείτε με φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου και δείξτε τες στον colorist σας, για να δημιουργήσει κάτι παραπλήσιο.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Χάλκινο

Το χάλκινο χρώμα μαλλιών ήταν τεράστια τάση πέρυσι και απ’ ό,τι φαίνεται δε θα πάει πουθενά. Σύμφωνα με τους hairstylists, εάν έχετε φυσικές φακίδες ή αποκτήσατε μερικές από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, τότε ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη απόχρωση στα μαλλιά σας, καθώς θα δείχνει απόλυτα φυσική. Επίσης, το χάλκινο είναι τέλειο για εσάς που έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Άλλωστε, αυτό το ζεστό, πλούσιο χρώμα μαλλιών θα είναι παντού το φετινό φθινόπωρο, οπότε αξίζει να τού δώσετε μια ευκαιρία.

Σκούρο ξανθό

Εάν είστε αυτήν τη στιγμή ξανθιά ή μελαχρινή, το σκούρο ξανθό είναι το ιδανικό χρώμα για να τολμήσετε. Είναι τέλειο για εσάς που θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, αλλά θέλετε να κινηθείτε safe. Εμπνευστείτε από το hair look της Jennifer Lopez και κλείστε εκείνο το πολυπόθητο ραντεβού στο κομμωτήριο.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024