Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει, υποσχέσεις ή πολιτική αλλαγή;

Ανδρουλάκης: Ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει, υποσχέσεις ή πολιτική αλλαγή;

«Η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη», επισήμανε κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Φθιώτιδα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει: Υποσχέσεις ή πολιτική αλλαγή;», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε στη Φθιώτιδα το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε δήμαρχο Λοκρών, Αθανάσιο Ζεκεντέ, και στη συνέχεια επισκέφτηκε την αγορά της Λαμίας.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως «τα προβλήματα είναι πολλά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η ακρίβεια κλιμακώνεται, σαρώνει τα εισοδήματα των πολιτών. Και από την άλλη, μόνο υποσχέσεις».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη

«Η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη»

Στη συνέχεια τόνισε πως «ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια χρονιά είναι έτοιμος να εξαγγείλει «καλάθια» παροχών και πολιτικές που θα αφορούν στα ενοίκια, τη στέγαση και τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όμως η πραγματικότητα είναι οδυνηρή».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι «στα ενοίκια έχουμε σε τέσσερα χρόνια αύξηση 42% για τις οικογένειες, 51% για τους φοιτητές. Η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη και βέβαια το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει, με αποτέλεσμα ο λαός μας  να καταβάλει τις δεύτερες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας πίσω από τη Βουλγαρία».

Καταληκτικά επισήμανε πως «σε μια πολιτική που αφήνει τον πολίτη αδύναμο, που αυξάνει τις ανισότητες, πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι. Με αξιόπιστο πρόγραμμα, προοδευτικό λόγο και υπευθυνότητα. Αυτόν τον αγώνα συνεχίζω και από εδώ, από τη Λαμία, και έτσι θα πορευτούμε στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου».

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024