Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη για Κασσελάκη: Το νέο δεν είναι ηλικιακό, είναι ιδεολογικό – Λύτρωση οι εκλογές προέδρου

Γεροβασίλη για Κασσελάκη: Το νέο δεν είναι ηλικιακό, είναι ιδεολογικό – Λύτρωση οι εκλογές προέδρου

Η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «λάθη πολιτικής και πολιτικών σχεδιασμών συγχωρούνται, αλλά το να πορεύεσαι χωρίς ήθος και αξίες δεν συγχωρείται»

Ευθεία και σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής.

Όπως είπε απευθυνόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη, «σε ποιους τα λες σύντροφε όλα αυτά;», αναφερόμενη στις στις μομφές τόσο εναντίον της, όσο και εναντίον της περιόδου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα.

«Σεβάστηκα την απόφαση του Συνεδρίου και δήλωσα ότι θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών»

Η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε πως, «λάθη πολιτικής και πολιτικών σχεδιασμών συγχωρούνται, αλλά το να πορεύεσαι χωρίς ήθος και αξίες δεν συγχωρείται».

Διερωτήθηκε ότι «ακούμε για ενότητα, σύνθεση, υπευθυνότητα κλπ. αλλά τα εννοούμε όλα αυτά;» και πρόσθεσε πως «απειλές, διχασμό, απρέπεια, κακία ακούσαμε σήμερα από τον Πρόεδρο. Ακούσαμε και προσβολές».

Σύμφωνα με την ίδια δεν έχουν αυτά σχέση με τις αξίες της Αριστεράς, ενώ υπογράμμισε πως το νέο δεν είναι ηλικιακό αλλά ιδεολογικό.

Υποστήριξε πως χωρίς τις ίδιες αξίες και χωρίς σεβασμό τίποτα δεν μπορεί να είναι νέο, ενώ είπε ότι «800 «εγώ» είχε η ομιλία του προέδρου και ελάχιστα εμείς».

Η αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ότι είναι «αμετροέπεια να λέει ο πρόεδρος ότι έλιωσε σόλες στη χώρα έναν χρόνο, όταν εμείς έχουμε λιώσει χρόνια πολλά σόλες γι αυτό το κόμμα και από ένα μικρό κόμμα έγινε κυβέρνηση».

«Μόνη λυτρωτική λύση να πάμε σε νέες εκλογές προέδρου»

Κατά την ίδια στο Συνέδριο ποτέ δεν υποχώρησε. «Το Συνέδριο αποφάσισε να μην γίνουν εκλογές. Πολλά από εκείνα που είχα επισημάνει τότε ισχύουν δυστυχώς και σήμερα. Σεβάστηκα την απόφαση του Συνεδρίου και δήλωσα ότι θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών ενωμένοι», υπογράμμισε.

Είπε πως στον νομό της στην Άρτα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα αντίθετα με πολλούς άλλους νομούς. «Ακούσαμε σήμερα ότι δεν κάναμε τίποτα στις εκλογές», τόνισε.

Καταληκτικά επισήμανε ότι «μόνη λυτρωτική λύση να πάμε σε νέες εκλογές προέδρου».

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024