Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς σε Κασσελάκη: Όταν υπάρχει φωτιά, δεν πρέπει να τη βοηθάς να φουντώνει αλλά να σβήνει

Παππάς σε Κασσελάκη: Όταν υπάρχει φωτιά, δεν πρέπει να τη βοηθάς να φουντώνει αλλά να σβήνει

Ο Νίκος Παππάς διαφοροποιήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη τόσο στην αλλαγή ονόματος, όσο και στην επίθεσή του στην ομάδα των «87». Τόνισε εκ νέου ότι δεν πρέπει να γίνουν εσωκομματικές εκλογές

Αιχμηρός τόσο κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και της ομάδας των «87» που κατέθεσε πρόταση μομφής εμφανίστηκε κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς επισήμανε μεταξύ άλλων πως «μετά τις ευρωεκλογές δείξαμε αντανακλαστικά ανάληψης της πολιτικής πρωτοβουλίας. Την προσδοκία του κόμματός μας να ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συμμαχίας. Οι καλές ώρες τελείωσαν εκεί. Και ευθύνες έχουμε όλοι».

«Εδώ υπάρχουν σύντροφοι, όχι εντελλόμενα»

Τονίζοντας πως θα είναι ευθύς με όλους είπε πως «πρόεδρε όταν υπάρχει φωτιά, δεν πρέπει να τη βοηθάς να φουντώνει, αλλά να σβήνει. Εδώ υπάρχουν σύντροφοι, όχι εντελλόμενα. Αλλά και σύντροφοι, που κάνουν μεγάλα λάθη, αξιοποιώντας τη δυνατότητα του δημοσίου λόγου».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «οι αποφάσεις μας δεν βρήκαν χώρο στον δημόσιο λόγο. Ξεκίνησε η λαθολογία, η αίσθηση ότι πάμε να τελειώσουμε λογαριασμούς με το παρελθόν», ενώ υποστήριξε πως «δεν βλέπω υπονομευτές ή εντελλόμενα συμφερόντων. Στην αντίθετη άποψη να μην αποδίδουμε αλλότρια κίνητρα. Δεν μπορούν, επίσης, να υπάρχουν και προηλειμμένες αποφάσεις για διαφωνίες».

Διαφοροποιήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη

Ζήτησε να μην αλλάζει το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, διαφοροποιούμενος από τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως «απέναντι στα σενάρια των διασπάσεων, να προτάξουμε και να υλοποιήσουμε τις συλλογικές μας αποφάσεις».

Υπογράμμισε πως «το κείμενο της πρότασης μομφής καταδικάζει προτάσεις διαγραφών, όμως στελέχη που το υπογράφουν ζητούσαν καθολική διαγραφή του Παύλου Πολάκη», ενώ επισήμανε πως «δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί δεν βλέπω εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο. Δεν καταγράφεται πουθενά».

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024