Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λεσόρ: «Ο Ολυμπιακός δυνάμωσε πολύ – Μάλλον το πήραν προσωπικά»

Λεσόρ: «Ο Ολυμπιακός δυνάμωσε πολύ – Μάλλον το πήραν προσωπικά»

Ο Ματίας Λεσόρ υποστήριξε πως η κατάκτηση της EuroLeague και του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό AKTOR την περασμένη σεζόν, οδήγησαν τον Ολυμπιακό στις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι.

Ο Ματίας Λεσόρ δεν μπήκε από την αρχή στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR, λόγω του μεγάλου φόρτου που κουβαλούσε από την περσινή γεμάτη σεζόν του με τους πράσινους, αλλά και έπειτα από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Γαλλία.

Ο Γάλλος σέντερ, που έφτασε την Παρασκευή (6/9) στη Σλοβενία και είδε από κοντά τα φιλικά των πρασίνων με την Τσεντεβίτα και την Αναντολού Εφές, μίλησε στο Basketball Sphere, για τη σωματική του κατάσταση, τον νέο αστέρα των πρασίνων, Τσεντί Οσμάν, αλλά και στις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι ο αιώνιος αντίπαλος του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτή είναι σχεδόν μια νέα ομάδα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Είναι διαφορετικά από την περσινή σεζόν. Είναι μια πρόκληση για όλους μας και θα πρέπει να παλέψουμε για τον χρόνο συμμετοχής. Ο Τσέντι Οσμάν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να δημιουργήσει και να σουτάρει, να συνεισφέρει αμυντικά. Φυσικά το να έχεις έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς είναι πολύ καλό για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ελπίζω να έρθει έτοιμος να επιβληθεί και να βοηθήσει.

Χρειαζόμουν ξεκούραση μετά από μία δύσκολη σεζόν. Έπαιζα 11 μήνες χωρίς διάλειμμα. Αισθανόμουν πόνο στα γόνατα και τη μέση μου, αλλά αφότου ξεκουράστηκα, είμαι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν και πλήρως προετοιμασμένος, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τους νέους παίκτες και τη δουλειά που έκανε στη μεταγραφική αγορά. Παρά ταύτα, εμείς κερδίσαμε την EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα πέρσι, για αυτό το πήραν προσωπικά. Για αυτό πήραν αρκετούς νέους παίκτες και δυνάμωσαν το ρόστερ τους. Θα δούμε πως θα τα βρουν μεταξύ τους και ειδικά με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα.

Πάντα νιώθω μεγάλη αγάπη για την Παρτίζαν. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όχι καλύτερα από εμάς. Πιστεύω ότι είχαν ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι. Πήραν ενδιαφέροντες παίκτες σε κάθε θέση. Έχουν σουτ, playmaking, δημιουργικότητα και άτομα που μπορούν να παίξουν άμυνα. Υπάρχει ποικιλία σε κάθε θέση. Θα δούμε πως θα φτιάξει το σύστημα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο αδερφός μου, ο Φρανκ Ντιλικινά, είναι επίσης εκεί και του εύχομαι επίσης τα καλύτερα».

Only in

Η Ίμπιζα εγκαταλείπει τα σκληρά πάρτι αλλά παραμένει μια χρονοκάψουλα αισθησιακού, ηλιόλουστου ηδονισμoύ

Καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, χίπηδες και φευγάτοι. Αργά αλλά σταθερά μια οφθαλμαπάτη ουράνιου τόξου εξυφαίνεται, από το 1971 έως σήμερα στην Ίμπιζα, μια φευγαλέα ουτοπία υφασμένη από φουσκωτά όνειρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024