Ανυπόμονος να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λορέντζο Μπράουν μετά το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τσετεβίτα.

Ο Ισπανός άσος μίλησε για την προετοιμασία του με τη νέα του ομάδα, για το σύστημα των «πράσινων», αλλά και τα ντέρμπι που έρχονται με τους Πειραιώτες.

Όσα είπε ο Μπράουν:

Για την προετοιμασία: «Προσαρμόζομαι τώρα. Προσπαθώ να καταλάβω τους συμπαίκτες μου, να βρω τα σουτ μου. Απλά προσπαθώ να παίξω όσο καλύτερα μπορώ».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Φυσικά το να παίζω με τον Σλούκα φέτος είναι εκπληκτικό. Είμαι εδώ 6 χρόνια και αυτός 13 ή 14, οπότε προσπαθώ να μάθω να τοποθετούμαι καλύτερα. Δεν έχει πει κάτι ξεχωριστό ακόμα, αλλά είναι νωρίς, είμαι βέβαιος πως θα μιλήσουμε για πολλά μέσα στη σεζόν. Θέλω επίσης να αναφέρω τον Μάριους Γκριγκόνις, που είναι πολύ καλό παιδί, και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Πάντα ήμασταν κοντά, περνάω τον περισσότερο χρόνο μου μαζί του».

Για το σύστημα του Παναθηναϊκού: «Έτσι παίζαμε πέρσι στη Μακάμπι. Το να παίζω με τον Ναν θα είναι εντυπωσιακό. Όπως και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν, είναι επιθετικός, και αυτό με βοηθάει πολύ. Σαν point guard, δεν πρέπει να πιέζω τα πράγματα, απλά κάθομαι και κοιτάω κάποιες φορές. Γερνάω. Μου άρεσε να βλέπω βίντεο του Ουέιντ πέρσι. Περιμένω κάτι παρόμοιο και φέτος».

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έκανε κάποιες μεγάλες κινήσεις, όπως κάθε ομάδα στη λίγκα. Όταν θα έρθουν τα ντέρμπι, είμαι βέβαιος όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι. Οι οπαδοί θα είναι ενθουσιασμένοι, και θα είμαστε και εμείς. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, οπότε ανυπομονώ».