Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός-Εφές 83-72: Νίκη για τους πράσινους με εξαιρετικό Γκριγκόνις

Παναθηναϊκός-Εφές 83-72: Νίκη για τους πράσινους με εξαιρετικό Γκριγκόνις

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Εφές και τερμάτισε πρώτος στο τουρνουά της Λιουμπλιάνας – Εξαιρετικός με 13 πόντους ο Γκριγκόνις, πολύ καλοί οι Γκραντ και Μπράουν

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στο φιλικό τουρνουά της Λιουμπλιάνας. Οι πράσινοι μετά την Τσεντεβίτα, νίκησαν εύκολα και την Εφές (83-72) και τερμάτισαν πρώτοι στο τουρνουά της Σλοβενίας, πριν επιστρέψουν στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς αρκετά εύστοχος, αφού ένα 3/3 από τους Γκραντ και Μήτογλου έδωσαν ένα καλό προβάδισμα στους πράσινους. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν συνέχισε να έχει πολύ καλή εικόνα στην επίθεση και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +12 (26-14), με τον Γκραντ να έχει πετύχει 9 πόντους.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε καλά και στο δεύτερο δεκάλεπτο, διατήρησε το διψήφιο προβάδισμά του, ωστόσο η Εφές έβγαλε αντίδραση με τον Οτούρου να βάζει δύσκολα στους ψηλούς του Παναθηναϊκού και να μειώνει στο καλάθι (36-35), πετυχαίνοντας 11 πόντους. Οι πράσινοι, όμως, ανέβασαν στροφές και έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +7 (44-37) με το τρίποντο του Γκριγκόνις.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ρυθμός ου παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στην επίθεση. Ο Χουάνστο έδωσε αέρα 12 πόντων στο «τριφύλλι» (61-49), ενώ ο εκπληκτικός, και σήμερα, Γκριγκόνις διαμόρφωσε το 66-51 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έκανε, ουσιαστικά, μια… προπόνηση, αφού η τουρκική ομάδα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Οι πράσινοι ανέβασαν τη διαφορά στους 21 πόντους (77-56), για να αναγκαστεί ο Μιγιάτοβιτς να πάρει τάιμ άουτ.

Οι πράσινοι από εκείνο το σημείο και μετά έριξαν την απόδοσή τους και επέτρεψαν στην Εφές να μειώσει, ωστόσο οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους 11 πόντους, με το τελικό 83-72 να αποδεικνύει την ανωτερότητα του «τριφυλλιού».

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024