Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο για τον Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο για τον Χάαλαντ

Σύμφωνα με τη Marca, οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύουν να δώσουν νέο πλουσιοπάροχο συβόλαιο στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε το Έρλινγκ Χάαλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι έχει διάρκεια ακόμη άλλα τρία χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2027), ωστόσο, η διοίκηση των «πολιτών» θέλει να «δέσει» για πολλά χρόνια ακόμη το «βαρύ πυροβολικό» των πρωταθλητών Αγγλίας και να απομακρύνει κάθε πιθανή «Σειρήνα» απ’ το εξωτερικό.

Με 97 γκολ σε 101 ματς σ’ αυτά τα δύο και κάτι χρόνια που φοράει τη «γαλάζια» φανέλα ο Χάαλαντ έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και η Σίτι θέλει να επενδύσει ακόμη περισσότερο πάνω του, έχοντας ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2029.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Marca -η οποία έχει πολύ καλή πρόσβαση στο μανατζερικό περιβάλλον του διεθνούς Νορβηγού φορ- οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για νέο συμβόλαιο είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Με τη Μάντσεστερ Σίτι να δείχνει ξεκάθαρη διάθεση για να κάνει τον Χάαλαντ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Αγγλία, με αποδοχές που θα ξεπερνούν τα 23,1 εκατ. ευρώ που παίρνει σήμερα σε ετήσια βάση και τα 24,7 εκατ. ευρώ με τα οποία αμείβεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Only in

Η Ίμπιζα εγκαταλείπει τα σκληρά πάρτι αλλά παραμένει μια χρονοκάψουλα αισθησιακού, ηλιόλουστου ηδονισμoύ

Καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, χίπηδες και φευγάτοι. Αργά αλλά σταθερά μια οφθαλμαπάτη ουράνιου τόξου εξυφαίνεται, από το 1971 έως σήμερα στην Ίμπιζα, μια φευγαλέα ουτοπία υφασμένη από φουσκωτά όνειρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024