Συναγερμός για τον Ολυμπιακό στο άκουσμα της είδησης ότι ο Γιώργος Μασούρας έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και μένει εκτός της εθνικής μας ομάδας τόσο απόψε όσο και για το ταξίδι στο Δουβλίνο και την αναμέτρηση της Τρίτης με την Ιρλανδία.
Οι Ερυθρόλευκοι δείχνοντας αντανακλαστικά είχαν επαφή με τον παίκτη και μια πρώτη ευκαιρία να εκτιμήσουν την κατάσταση του τραυματισμού του. Φαίνεται μάλιστα σε πρώτη φάση ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ωστόσο, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν προσεχώς, καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το τιμ της «γαλανόλευκης».
Οι Πειραιώτες θα περιμένουν τα αποτελέσματα από τον έλεγχο που θα γίνει στον 30χρονο εξτρέμ, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος Ο διεθνής άσος τέθηκε νοκ-άουτ για τα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League (απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία) λόγω ενοχλήσεων.
Ο Μασούρας μετρά 43 συμμετοχές με το εθνόσημο (10 γκολ) και με βάση τα ρεπορτάζ θα ήταν κανονικά απόψε στην 11άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στην πρώτη εντεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.