Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι αποθέωσε τον Σουάρες (vid)

Ο Μέσι αποθέωσε τον Σουάρες (vid)

Ο Μέσι δεν βρέθηκε στο «αντίο» του Λουίς Σουάρες στην εθνική Ουρουγουάης, ωστόσο μέσω ενός βίντεο που έπαιξε στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου έστειλε μήνυμα στον συμπαίκτη του

Ο Λουίς Σουάρες τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/9) έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική Ουρουγουάης, σε μία βραδιά έντονα φορτισμένη όπου οι φίλοι της Σελέστε είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους στράικερ.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να βρεθεί δίπλα στον καλό του φίλο και συμπαίκτη του στην Ίντερ Μαϊάμι, όμως φρόντισε να μεταφερθεί στο Μοντεβιδέο μέσω ενός βίντεο που έπαιξε στα matrix του γηπέδου.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έστειλε το μήνυμά του στον Σουάρες, το οποίο εμφανώς συγκίνησε τον Ουρουγουανό.

«Ήθελα να βγάλω αυτό το βίντεο γι’ αυτή την πολύ ιδιαίτερη μέρα για σένα, την τόσο σημαντική, τόσο ξεχωριστή, για την οικογένειά σου, την Ουρουγουάη, για όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Γενικά για αυτό που είσαι, γι’ αυτό που έδωσες στην εθνική σου ομάδα, και ξέρω πόσο δύσκολο ήταν να πάρεις αυτήν την απόφαση, γιατί ξέρω τι νιώθεις όταν παίζεις για την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Ελπίζω να απολαύσεις αυτόν τον φόρο τιμής που σου αποτίνουν. Για όλα όσα έδωσες σε εκείνη την ομάδα, γιατί πάντα ζούσες και τα έδινες όλα μέχρι την τελευταία μέρα.

Θα αφήσεις μια πολύ μεγάλη κληρονομιά για τους ανθρώπους που όσους είναι εδώ σήμερα, για τις νέες γενιές που έρχονται.

Ένας πολύ σημαντικός σταθμός της καριέρας σου τελείωσε, αλλά απομένουν πολλά χρόνια ποδοσφαίρου και είμαι χαρούμενος που είναι εδώ και μπορούμε να είμαστε μαζί σε μια ομάδα καθημερινά

Ελπίζω λοιπόν να απολαύσεις αυτή τη βραδιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι όλους εκείνους τους ανθρώπους που είχες πάντα κοντά σου».

Only in

Αποκαλυπτικά πλάνα με βασανιστήρια Παλαιστινίων σε φυλακές του Ισραήλ - Ζητείται έρευνα από τον ΟΗΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ κατηγορείται για βασανισμούς Παλαιστινίων - Τα νέα φρικιαστικά ντοκουμέντα παρουσίασε η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024