Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνημα με το… δεξί θέλει να κάνει η Ελλάδα στην εποχή Γιοβάνοβιτς

Ξεκίνημα με το… δεξί θέλει να κάνει η Ελλάδα στην εποχή Γιοβάνοβιτς

Τις υποχρεώσεις της στο Nations League ξεκινά απόψε η Εθνική Ελλάδος (7/9, 21:45), που φιλοξενεί την Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται απόψε (7/9, 21:45) τη Φινλανδία, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα της εποχής Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Η Εθνική μας θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του League B του Nations League, σε όμιλο που συμμετέχουν επίσης η Ιρλανδία και το φαβορί για την πρώτη θέση Αγγλία.

«Επειδή ζούσα έντονα αυτές τις ημέρες έχω μεγάλη διάθεση να τους βοηθήσω να πετύχουν κάτι που μας λείπει τα τελευταία 10 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ο Σερβοέλληνας τεχνικός, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το τι θέλει να πετύχει στον νέο του ρόλο ως εκλέκτορας της Εθνικής μας.

Από τη μεριά του, ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως «τα πρώτα ματς είναι και τα πιο σημαντικά. Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάς με μία νίκη», αναφορικά με την πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League.

Στα αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα και να έχει στη διάθεσή του κανονικά όλους τους παίκτες. Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε στην πρώτη του αποστολή ο Γιοβάνοβιτς: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Ζαφείρης, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Only in

Χωρίς μεγάλες προσδοκίες οι αγρότες για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Για το τι πραγματικά θα ανέμεναν να εξαγγελθεί από το βήμα στην 88η ΔΕΘ μιλούν στον ΟΤ εκπρόσωποι των συνεταιριστών και των αγροτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024