Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στεφ Κάρι: Πώς η επιχειρηματική καριέρα του ξεπερνά την μπασκετική

Στεφ Κάρι: Πώς η επιχειρηματική καριέρα του ξεπερνά την μπασκετική

Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Στεφ Κάρι με την Under Armour

Χαρούμενος που οδήγησε τις ΗΠΑ σε ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μπάσκετ, ο σταρ του NBA Στεφ Κάρι θέλει να τα δώσει όλα με τον ιδρυτή Kevin Plank, της εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων Under Armour, όπως αναφέρει το Bloomberg. Με τις βλέψεις του Κάρι να φτάνουν μέχρι την πολιτική.

«Είμαι μέρος του σχεδιασμού, της εξέλιξης της σειράς και είμαι ενθουσιασμένος που αυτό είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και μετά το μπάσκετ», δήλωσε ο Curry στο Bloomberg Power Players της Νέας Υόρκης.

Η Under Armour πέρασε δύο δύσκολα χρόνια και έφερε πίσω τον Kevin Plank, ιδρυτή της εταιρείας, ως διευθύνοντα σύμβουλο νωρίτερα φέτος.

Ο Plank δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έχει «κάνει αρκετά καλή δουλειά ακόμα λέγοντας στον Steph την ιστορία του μέσω της μάρκας Curry».

Χρυσό συμβόλαιο

Ο Κάρι υπέγραψε πρόσφατα μονοετές συμβόλαιο 62.6 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, παράλληλα με την ανάπτυξη της μάρκας αθλητικών ειδών του με την Under Armour. Η γραμμή εκτείνεται από παπούτσια σε ρούχα και πέρυσι υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την εταιρεία.

Ως μέρος της συμφωνίας, έγινε πρόεδρος της μάρκας Curry. Τον Απρίλιο του χορηγήθηκαν 75 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές ως μέρος του πακέτου αποζημίωσής του.

Η εταιρεία, εν μέσω μιας προσπάθειας αναδιάρθρωσης, αύξησε πρόσφατα τις ετήσιες προβλέψεις της με τον Plank να αναθεωρεί το λειτουργικό μοντέλο της Under Armour. Η εταιρεία πρόκειται να μετακομίσει στη νέα έδρα της στη Βαλτιμόρη σε λίγους μήνες.

Ο Κάρι, ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις στους δύο τελευταίους αγώνες, δήλωσε ότι η αναμενόμενη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αύξησε την ένταση.

«Ως παίκτης, υπήρχε μια αίσθηση ανακούφισης», είπε ο Κάρι. «Είμαστε η Team USA basketball. Υποτίθεται ότι πρέπει να κερδίσουμε». Βέβαια ο Κάρι θέλει να κερδίζει μέχρι και από τον πανηγυρισμό του.

Πηγή: ot.gr

Only in

«Αντίο πέσο, καλώς το τσάτσο» – Νομισματικό αντάρτικο στη θεραπεία-σοκ του ακροδεξιού προέδρου στην Αργεντινή

Μια από τις φτωχότερες επαρχίες στην Αργεντινή λάνσαρε το δικό της νόμισμα για να σωθεί από τον πληθωρισμό, τη χρεοκοπία και τον «αναρχοκαπιταλιστή» πρόεδρο Χαβιέρ Μιλέι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024