Είναι γνωστή η αδυναμία της Ελένης Μενεγάκη, στα παιδιά της. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει τέσσερα παιδιά – τον Άγγελο, τη Βαλέρια και τη Λάουρα από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη μικρή Μαρίνα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα –  ή στερνοπουλάκι, όπως συνηθίζει να την αποκαλεί-, έχει αποτελέσει κι άλλες φορές περιεχομένο των αναρτήσεων της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια έκανε μια δημοσίευση από μια σειρά φωτογραφιών που την τράβηξε η 9χρονη μικρή.

Το πρωί της Κυριακής, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να διαβάσει ένα από τα αγαπημένα της βιβλία, την «Κόκκινη Βασίλισσα»  του Juan Gómez – Jurado, στον κήπο του σπιτιού τους και η μικρή Μαρίνα δεν έχασε ευκαιρία να την απαθανατίσει.

Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να της χαλάσει χατίρι, για αυτό και πόζαρε για χάρη της κόρης της με το βιβλίο της. Στο φωτογραφικό υλικό βλέπουμε την Ελένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά, ενώ η καλή της διάθεση δεν κρύβεται με το διάπλατο χαμόγελό της να κλέβει την παράσταση.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που συνόδευσε και συνοδεύει τα πρωινά μας εδώ και χρόνια έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης: «…και τελικά αντί για διάβασμα στήθηκα για φωτογράφιση! Έχει ταλέντο η Μαρινα μας ! Καλή Κυριακή!».

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki