Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έλτον Τζον: Οι καταχρήσεις με τον Τζον Λένον, ο Άντι Γουόρχολ και η «μεγαλύτερη μετάνοιά» του

Έλτον Τζον: Οι καταχρήσεις με τον Τζον Λένον, ο Άντι Γουόρχολ και η «μεγαλύτερη μετάνοιά» του

Τί αποκάλυψε ο Έλτον Τζον στο ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια καριέρας του.

Το ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια καριέρας του Έλτον Τζον με τίτλο: «Elton John: Never Too Late» , έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο την Παρασκευή. Ο τραγουδιστής του «Rocket Man», αποκάλυψε στην ταινία «Elton John: Never Too Late», ότι αυτός και ο Τζον Λένον είχαν κάποτε «βουνά από κόκα που έβγαιναν από τις μύτες τους», ενώ βρίσκονταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης στις 2 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το People.

Ο Τζον παραδέχτηκε ότι εκείνη τη στιγμή έγινε «παρανοϊκός» και μάλιστα όταν ακούστηκε ένα χτύπημα στην πόρτα ρώτησε: «Η αστυνομία είναι;».

«Μου πήρε περίπου πέντε λεπτά για να δω από το ματάκι της πόρτας και είδα ότι ήταν ο Άντι Γουόρχολ», πρόσθεσε.

Όταν ο Τζον ενημέρωσε τον Λένον ότι ήταν ο Γουόρχολ – και όχι οι αστυνομικοί, τότε ο δεύτερος πρότεινε στον Έλτον να τον διώξει με αποτέλεσμα ο εικαστικός να συνεχίσει να χτυπάει μανιωδώς.

Σύμφωνα με τον Τζον, δεν ήθελαν να αφήσουν τον Γουόρχολ να μπει στο δωμάτιο επειδή κουβαλούσε μια φωτογραφική μηχανή τύπου Polaroid «παντού» και όσο να πεις δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να υπάρχουν αποδείξεις για χρήση ουσιών εις βάρος σου – πόσω μάλλον δε όταν σε ξέρει το άπαν σύμπαν.

Ο Έλτον Τζον είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η «μεγαλύτερη μετάνοιά» του ήταν η χρήση ναρκωτικών. «Η μεγαλύτερη μετάνοιά μου ήταν η χρήση ναρκωτικών, αλλά τούτου δοθέντος, όλος ο πόνος, η κακή συμπεριφορά και όλο το μίσος για τον εαυτό μου έγιναν για να φτάσω εκεί που είμαι τώρα», δήλωσε ο τραγουδιστής του «I’m Still Standing» στο «Today» το 2019.

«Είμαι πραγματικά ένας ευλογημένος άνθρωπος. Αν δεν είχα κάνει επιτέλους το μεγάλο βήμα να ζητήσω βοήθεια πριν από 30 χρόνια, θα ήμουν νεκρός», παραδέχτηκε το 2020 ο τραγουδιστής του «Hold Me Closer» σε ανάρτησή του στο Instagram. Να θυμίσουμε ότι ο 77χρονος κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του και γιόρτασε 34 χρόνια νηφαλιότητας φέτος.

Only in

Αληθινός, ασυμβίβαστος, πολυτάλαντος: Τέσσερις δεκαετίες χωρίς τον Μάνο Κατράκη

Από την φτώχεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το σανίδι στην αντίσταση. Από την καταξίωση στον μεγάλο έρωτα. Ο Μάνος Κατράκης έζησε τη ζωή του με τους δικούς του όρους και κανόνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024