Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι η Ινές Ντε Ραμόν, η νέα φίλη του Μπραντ Πιτ;

Ποια είναι η Ινές Ντε Ραμόν, η νέα φίλη του Μπραντ Πιτ;

Η νεαρή γυναίκα προκάλεσε αίσθηση στην αγκαλιά του Μπραντ Πιτ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η Ινές Ντε Ραμόν (Ines de Ramon) ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Paul Wesley , διάσημο για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά The Vampire Diaries .

Ωστόσο, πέρα από τη σχέση της με τις διασημότητες, η Ines de Ramon είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή «σύντροφος» του Μπραντ Πιτ. Είναι μια επιτυχημένη επαγγελματίας με εντυπωσιακή καριέρα, πάθος για την ευεξία και έναν τρόπο ζωής που αντικατοπτρίζει τη διακριτική και κομψή προσωπικότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMPLEX (@complex)

Η καριέρα της

Η Inès de Ramon αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, στην Ελβετία, όπου απέκτησε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Με αυτό το στέρεο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία πολυτελών κοσμημάτων.

Έχει εργαστεί για διάφορους μεγάλους οίκους, μεταξύ των οποίων οι Christie’s και De Grisogono, ενώ κατείχε επίσης θέση στην Anita Ko, μια διάσημη μάρκα κοσμημάτων με έδρα το Λος Άντζελες. Η εργασία της στον τομέα της πολυτέλειας χαρακτηρίζεται από μια έντονη αίσθηση της μόδας, του στυλ και μια βαθιά κατανόηση των προσδοκιών των απαιτητικών πελατών.

Είναι η απόδειξη ότι μπορεί κανείς να συνδεθεί με την εξωστρέφεια και ταυτόχρονα να παραμείνει αυθεντικός, επικεντρωμένος στη δική του καριέρα και τα δικά του πάθη

Η προσωπική της ζωή

Η Ines de Ramon βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας κυρίως λόγω της σχέσης της με τον Paul Wesley . Οι δυο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2018 και η σχέση τους επισημοποιήθηκε το 2019, όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια ιδιωτική τελετή.

Ωστόσο, παρά το δημόσιο ενδιαφέρον, η Ines de Ramon προτιμούσε πάντα να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τις παρεμβάσεις των μέσων ενημέρωσης. Το 2022, αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χωρίσει. Αν και οι λεπτομέρειες του χωρισμού τους κρατήθηκαν ιδιωτικές, ο χωρισμός έφερε την Ines ξανά στο προσκήνιο.


Πιο πρόσφατα, η νεαρή γυναίκα εθεάθη πολλές φορές στην αγκαλιά του Μπραντ Πιτ, κάνοντας έτσι τη σχέση της με τον ηθοποιό επίσημη μετά από αρκετές φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Έχει εργαστεί για διάφορους μεγάλους οίκους, μεταξύ των οποίων οι Christie’s και De Grisogono, ενώ κατείχε επίσης θέση στην Anita Ko, μια διάσημη μάρκα κοσμημάτων με έδρα το Λος Άντζελες

Μια διακριτικότητα που είναι η δύναμή της

Η Ines de Ramon ενσαρκώνει μια διακριτική αλλά επιδραστική φιγούρα. Η ικανότητά της να διατηρεί την ιδιωτική της ζωή, ενώ κινείται σε κύκλους με μεγάλη δημοσιότητα, αποτελεί απόδειξη του ισχυρού και ανεξάρτητου χαρακτήρα της.

Είναι η απόδειξη ότι μπορεί κανείς να συνδεθεί με την εξωστρέφεια και ταυτόχρονα να παραμείνει αυθεντικός, επικεντρωμένος στη δική του καριέρα και τα δικά του πάθη.

*Με στοιχεία από lofficielibiza.com / Αρχική Φωτό: REUTERS

Only in

Χειριστικός, ψυχρός, εμμονικός: Ο σκοτεινός κόσμος του Πίτερ Σέλερς

Σαν σήμερα, πριν από 99 χρόνια, ήρθε στη ζωή ο Πίτερ Σέλερς, ένας άνθρωπος που έκανε τους πάντες να γελάνε. Όλους, πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024