Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σον Πεν: Αυτή είναι η νεαρή ηθοποιός με την οποία αντάλλαζε φιλιά στους δρόμους της Μαδρίτης

Σον Πεν: Αυτή είναι η νεαρή ηθοποιός με την οποία αντάλλαζε φιλιά στους δρόμους της Μαδρίτης

Ο γνωστός ηθοποιός Σον Πεν εθεάθη να έχει μερικές παθιασμένες στιγμές με νεαρή γυναίκα στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας.

Πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του Σον Πεν. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον κυκεώνα κατηγοριών που του έσουρνε η Μαντόνα την πάλαι ποτέ δεκαετία του ’80; Μετά το χωρισμό του με την Σαρλίζ Θερόν που δεν μπορούσε και πολλά-πολλα και στην συνέχεια την Αυστραλή ηθοποιό, Λέιλα Τζορτζ, πριν λίγους μήνες είδαμε τον Σον Πεν να αναθεωρεί για τις απόψεις του και να δηλώνει ενθουσιασμένος που είναι single – βέβαια στο μεταξύ φρόντισε να βρεθεί στην αγκαλιά διάφορων καλλονών όπως η Όλγα Κοροτγιάγεβα και η Νάταλι Κέλι. Πρόσφατα όμως φαίνεται πως αντικαταστάθηκε ο ενθουσιασμός του για την εργένικη ζωή με μια νέα σύντροφο.

Ο 64χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε να φιλάει τη νεαρή ηθοποιό Βαλέρια Νίκοβ, ενώ περπατούσε στους δρόμους της Μαδρίτης, το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι «έπιασαν» παπαράτσι της περιοχής να ερωτοτροπεί δημοσίως. Συγκεκριμένα το «φρέσκο» ζεύγος παρατηρήθηκε σε ρομάντική βόλτα να ανταλλάσσει φιλιά κι αγκαλιές, αλλά και να περπατά χέρι-χέρι.

Ο Πεν ήταν ντυμένος casual, φορώντας ένα μαύρο σακάκι και ένα σκουρόχρωμο παντελόνι το οποίο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Η Νίκοβ, σε business casual αισθητική, ντύθηκε σε black & white τόνους με ένα μαύρο σακάκι να καλύπτει τους ώμους της, ένα λευκό lingerie μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι για την έξοδο.

Σύμφωνα με το TMZ, η Νίκοβ είναι μια Μολδαβή ηθοποιός της οποίας το IMDB απαριθμεί μόνο διάφορα μικρότερα έργα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει και τα οποία χρονολογούνται από το 2018.

Η ακριβής ηλικία της παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 20 και 30 ετών.

Only in

Αληθινός, ασυμβίβαστος, πολυτάλαντος: Τέσσερις δεκαετίες χωρίς τον Μάνο Κατράκη

Από την φτώχεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το σανίδι στην αντίσταση. Από την καταξίωση στον μεγάλο έρωτα. Ο Μάνος Κατράκης έζησε τη ζωή του με τους δικούς του όρους και κανόνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024