Πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του Σον Πεν. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον κυκεώνα κατηγοριών που του έσουρνε η Μαντόνα την πάλαι ποτέ δεκαετία του ’80; Μετά το χωρισμό του με την Σαρλίζ Θερόν που δεν μπορούσε και πολλά-πολλα και στην συνέχεια την Αυστραλή ηθοποιό, Λέιλα Τζορτζ, πριν λίγους μήνες είδαμε τον Σον Πεν να αναθεωρεί για τις απόψεις του και να δηλώνει ενθουσιασμένος που είναι single – βέβαια στο μεταξύ φρόντισε να βρεθεί στην αγκαλιά διάφορων καλλονών όπως η Όλγα Κοροτγιάγεβα και η Νάταλι Κέλι. Πρόσφατα όμως φαίνεται πως αντικαταστάθηκε ο ενθουσιασμός του για την εργένικη ζωή με μια νέα σύντροφο.

Ο 64χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε να φιλάει τη νεαρή ηθοποιό Βαλέρια Νίκοβ, ενώ περπατούσε στους δρόμους της Μαδρίτης, το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι «έπιασαν» παπαράτσι της περιοχής να ερωτοτροπεί δημοσίως. Συγκεκριμένα το «φρέσκο» ζεύγος παρατηρήθηκε σε ρομάντική βόλτα να ανταλλάσσει φιλιά κι αγκαλιές, αλλά και να περπατά χέρι-χέρι.

Ο Πεν ήταν ντυμένος casual, φορώντας ένα μαύρο σακάκι και ένα σκουρόχρωμο παντελόνι το οποίο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Η Νίκοβ, σε business casual αισθητική, ντύθηκε σε black & white τόνους με ένα μαύρο σακάκι να καλύπτει τους ώμους της, ένα λευκό lingerie μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι για την έξοδο.

Σύμφωνα με το TMZ, η Νίκοβ είναι μια Μολδαβή ηθοποιός της οποίας το IMDB απαριθμεί μόνο διάφορα μικρότερα έργα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει και τα οποία χρονολογούνται από το 2018.

Η ακριβής ηλικία της παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 20 και 30 ετών.