Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα: Η «χρυσή» πεντάδα με τους πιο φιλικούς λαούς στον κόσμο – Ανάμεσά τους και οι Έλληνες

Ελλάδα: Η «χρυσή» πεντάδα με τους πιο φιλικούς λαούς στον κόσμο – Ανάμεσά τους και οι Έλληνες

Η Νότια Αφρική στην πρώτη θέση - Σε ποια θέση κατατάσσεται η Ελλάδα

Η Ελλάδα μπορεί να είναι περήφανη -και με στοιχεία αυτή τη φορά- για την φιλοξενία της, το φιλότιμο και την φιλικότητα που διακρίνουν τον λαό της.

Όπως προκύπτει από έρευνα της Remitly, την οποία δημοσιεύει το Forbes, οι Έλληνες κατατάσσονται στη δεύτερη θέση με τους πιο φιλικούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μία μοναδική διάκριση για την οποία, σίγουρα, αξίζει να είμαστε περήφανοι.

Η Remitly, επιθυμώντας να «χτίσει» τη χρυσή πεντάδα με τα πιο φιλικά έθνη παγκοσμίως, ζήτησε από περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα.

Οι συμμετέχοντες ανέδειξαν τη Νότια Αφρική ως τη χώρα με τον πιο φιλικό λαό στον κόσμο, και στη συνέχεια ψήφισαν την Ελλάδα, για τη δεύτερη θέση, με βασικό κριτήριο τη φιλοξενία.

Όπως αναφέρεται για την Ελλάδα: «Συχνά θεωρούνται ως ένα περίεργο έθνος, αλλά θα χαρούν να ξεκινήσουν μια συζήτηση με αγνώστους καθώς ελπίζουν να οικοδομήσουν νέες φιλίες και σχέσεις. Η κοινωνικοποίηση είναι μεγάλη υπόθεση για τους Έλληνες, και τους αρέσει να φιλοξενούν φίλους, παλιούς και νέους, ειδικά την Πρωτοχρονιά».

Η έρευνα συνεχίζει υπογραμμίζοντας πως «δεν είναι ασυνήθιστο για τους Έλληνες να προσκαλούν νέους φίλους στο σπίτι τους για ένα σπιτικό γεύμα ή ακόμη και οι ντόπιοι να προσφέρουν στους επισκέπτες μια περιήγηση στην πόλη τους, ζωντανεύοντας τις γνώσεις τους με στιγμιότυπα ιστορίας και μυθολογίας».

Οι 5 πιο φιλικοί λαοί στον κόσμο – Δείτε τη λίστα

1. Νότια Αφρική
2. Ελλάδα
3. Κροατία
4. Μεξικό
5. Σουηδία

Only in

Τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την μομφή και τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το επικείμενο συνέδριο και οι υποψηφιότητες για τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024