Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Κριέ μου καλέ κι αγαπημένε, η Κυριακή σε βρίσκει… ρετάλι. Η αντίθεση του Ήλιου και του Κρόνου αυξάνει τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και σε κουράζει. Έχεις προσπαθήσει πολύ να βάλεις και τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι κι αυτό αρχίζει να φαίνεται. Μήπως να το δεχτείς ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα και τέλεια;

Στα θετικά: Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, αλλά αντίστοιχα και η κόπωση. Θα καταλάβεις ότι πρέπει να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου σήμερα.

Στα αρνητικά: Νιώθεις οικονομική ανασφάλεια μεν, αρχίζεις να αποταμιεύεις δε.

Ταύρος

Η Κυριακή σε βρίσκει ιδιαιτέρως κοινωνικό, καλέ μου Ταύρε. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί όμως να εστιάσεις στις πιο στενές σχέσεις και συνεργασίες σου, ενώ φέρνει στο προσκήνιο θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Ίσως αποφασίσεις πως πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από ορισμένους ανθρώπους για την προσωπική σου εξέλιξη.

Στα θετικά: Βάζεις όρια στον περίγυρο που θεωρείς πως δεν βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος.

Στα αρνητικά: Αναταραχές προβλέπονται στα ερωτικά σου, αλλά και οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου περνούν μια περίοδο δοκιμασίας.

Δίδυμος

Δίδυμε, καλό θα ήταν σήμερα να εστιάσεις σε καταστάσεις και συνήθειες που σε γεμίζουν συναισθηματικά και ψυχικά. Η Κυριακή σου φανερώνει πως ενώ σε κυνηγά ο χρόνος, εσύ τον αναζητάς με θέρμη. Εύχομαι να συναντηθείτε κάπου στα μισά.

Στα θετικά: Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες σε κάνουν να ελίσσεσαι με φοβερή μαεστρία σε τυχόν προκλήσεις της ημέρας.

Στα αρνητικά: Τα ερωτικά σου είναι κάπως στάσιμα. Η Κυριακή δεν ενδείκνυται για  νέες γνωριμίες, αλλά αν έχεις ήδη ταίρι θα έρθετε πιο κοντά.

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκινάκι, είναι η μέρα που θα αφήσεις τη δημιουργικότητά σου να ξεδιπλωθεί σε κάθε μήκος και πλάτος της ζωής σου. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, έρχονται στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την ψυχαγωγία και τις ρομαντικές σου σχέσεις. Κάνεις όμως, δυστυχώς, αρνητικές σκέψεις και οι περισσότερες από αυτές δεν εφάπτονται της πραγματικότητας. Ήρθε η ώρα να πιστέψεις στον εαυτό σου και να σταθείς γερά στα πόδια σου.

Στα θετικά: Μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί, φίλε μου Καρκίνε, θα σου πάρει όλα τα άγχη της ημέρας, αλλά θα είναι και ευεργετική για την εσωτερική σου ισορροπία, αλλά και την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Στα αρνητικά: Μικροδιαφωνίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή το ταίρι σου θα έχεις. Περνάτε από μια δοκιμασία. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και ίσως πάνε κάπως καλύτερα τα πράγματα.

Λέων

Η Κυριακή σε βρίσκει πολύ αγαπησιάρη, φίλε Λέοντα. Επιθυμείς και μπορείς να καλλιεργήσεις αίσθηση ασφάλειας στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Βέβαια η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σου προκαλεί εσωτερικές ανασφάλειες κι είναι πραγματικά κρίμα. Προσπάθησε να αναθεωρήσεις την αξία σου και θα δεις ότι θα πρέπει να σου είναι σημαντικό να στέκεσαι και πλάι στον εαυτό σου εξίσου ουσιαστικά.

Στα θετικά: Οι άνθρωποι που αγαπάς αρχίζουν να αναγνωρίζουν την προσωπικότητα και τις πράξεις σου.

Στα αρνητικά: Έχει πέσει η αυτοπεποίθησή σου και δέχεσαι συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα Κυριακή, αρχίζεις και βρίσκεις εσωτερικές ισορροπίες. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό ζωηρεύουν οι επαφές σου με τους άλλους κι αυτές οι επαφές σε κάνουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, κάτι με το οποίο παλεύεις εδώ και καιρό. Βέβαια οι απαιτήσεις σου από τους άλλους παραμένουν μη ρεαλιστικές.

Στα θετικά: Καλείσαι να μιλήσεις υπεύθυνα και ειλικρινά έτσι ώστε να μπουν όρια σε συμπεριφορές που δεν σε ευχαριστούν.

Στα αρνητικά: Στα εργασιακά σου, ο χρόνος διαθέτεις για να φέρεις εις πέρας ό,τι σου ανατίθεται δε σου φτάνει.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, η Κυριακή σε βρίσκει κάπως αγχωμένο με τα οικονομικά σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό σου επιτάσσει να εστιάσεις σε υποχρεώσεις που είχες παραμελήσει. Το χρήμα για σένα είναι μια πολύ ιδιαίτερη σελίδα της ζωής και είσαι ιδιαίτερος επιφυλακτικός σε σχέση με τρίτους όσον αφορά αυτό. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σου φέρνει πιέσεις με το χρόνο και δεν μπορείς να πάρεις μια ανάσα από τις υποχρεώσεις ακόμη και σήμερα. Υπομονή.

Στα θετικά: Δυσκολεύεσαι σήμερα, με τόση πίεση που σε έχει βρει, να αδράξεις στιγμές γαλήνης.

Στα αρνητικά: Οι σχέσεις σου σήμερα περνούν κρίση εμπιστοσύνης, και στα ερωτικά και στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις, είναι επένδυση στο αύριο.

Σκορπιός

Οι προβολείς της ζωής σου σήμερα έχουν στραφεί στις στενές σχέσεις και συνεργασίες σου, αγαπημένε μου Σκορπιέ. Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδύει στην επιφάνεια τα βαθύτερα συναισθήματά σου και σου γεννά την ανάγκη να αντιμετωπίσεις τους ανθρώπους γύρω σου με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα.

Στα θετικά: Αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι ότι αδίκησες κάπως κάποιους νεοεισαχθέντες στη ζωή σου ανθρώπους.  Η ικανότητά σου να βλέπεις πέρα από την επιφάνεια θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.

Στα αρνητικά: Κάποιες κοινωνικές συνθήκες σου δημιουργούν άγχος.

Τοξότης

Η Κυριακή, φίλε Τοξότη, σε καλεί να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο. Καλό είναι να μην πιεστείς να ξοδέψεις χρόνο σε περιττή κοινωνικοποίηση γιατί μπορεί να σε εξαντλήσει. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει δυσκολίες στην εξισορρόπηση ανάμεσα στις απαιτήσεις του σπιτιού και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Στα θετικά: Παίρνεις χρόνο να αναλογιστείς τις ανάγκες σου καθότι η τόση κοινωνικοποίηση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ σε ικανοποίησε, σε εξάντλησε κάπως.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι μια κάποια πίεση από το ταίρι σου ή το άτομο που ποθείς που μάλλον είναι προβολή άλλων πιέσεων και το αδικείς. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και μην επηρεάζεσαι από τρίτους.

Αιγόκερως

Κυριακή, γιορτή και σχόλη να’ ταν η  βδομάδα όλη, φίλε Αιγόκερε. Απολαμβάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο με πολλές εξόδους με περίσσεια καλοπέραση. Η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, επίσης, χτίζουν γερά θεμέλια.

Στα θετικά: Επένδυσε στις φιλίες σου σήμερα. Θα εδραιώσεις έτσι μια καλή φιλική σχέση, αλλά μπορεί και μια τέτοια να εξελιχθεί σε ερωτική.

Στα αρνητικά: Ίσως έχεις κάποια μικροατυχηματάκια. Προσπάθησε να είσαι κάπως πιο προσεκτικός.

Υδροχόος

Είναι μια καλή μέρα για να τα βάλεις κάτω, φίλε Υδροχόε. Η Κυριακή προσφέρεται για περισυλλογή και αναδιάρθρωση της ζωής σου όλης. Τί πήρες, τί έδωσες, τί να κάνεις. Οι προτεραιότητες σου χρειάζονται αναθεώρηση, έτσι ώστε να σταματήσει το μυαλό σου να μοιάζει με ζούγκλα σε κίνηση.

Στα θετικά: Είναι μια καλή στιγμή να εργαστείς με προσήλωση έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου.

Στα αρνητικά: Η αυτοεκτίμησή σου σήμερα κάπως δεν ανθεί, καλέ μου, κι ίσως αυτό φέρει μια κάποια απομάκρυνση από τον κοινωνικό σου κύκλο.

Ιχθύς

Ένα αεράκι πνευματικότητας διαπνέει τη σημερινή σου μέρα, Ιχθύ. Έχεις την ανάγκη να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να αναζητήσεις την αλήθεια πέρα από την επιφάνεια.

Στα θετικά: Η ενασχόληση με αντικείμενα γνώσης θα έχουν θετικό αντίκυπο στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τον τρόπο που τις διαχειρίζεσαι. Ίσως πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα σε σχέση με το πώς αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου.