Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει η τουρκική πρεσβεία την γυναίκα που ζητούσε να πετάξουν μετανάστες στη θάλασσα – «Δεν εργάζεται σε εμάς»

Διαψεύδει η τουρκική πρεσβεία την γυναίκα που ζητούσε να πετάξουν μετανάστες στη θάλασσα – «Δεν εργάζεται σε εμάς»

Στο προφίλ της στην κοινωνική πλατφόρμα, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι εργάζεται για την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.

Στη δήμαρχο της Τήλου απαντά με ανάρτησή της η γυναίκα που φέρεται να ζήτησε να «πετάξουν μετανάστες στη θάλασσα».

Το περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι του νησιού την Τετάρτη, με αφορμή την άφιξη 106 μεταναστών που είχαν διασωθεί από το λιμενικό. Η δήμαρχος Μαρία Καμμά της απάντησε «κυρία μου, αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς».

Λίγες μέρες αργότερα η γυναίκα ανάρτησε στο Facebook περιεχόμενο βίντεο με τη δήμαρχο Τήλου, δίνοντας τη δική της εκδοχή. Στο προφίλ της στην κοινωνική πλατφόρμα, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι εργάζεται για την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.

«Τα όσα αναφέρονται σήμερα σε ορισμένες ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το πρόσωπο με το όνομα «Rita Lombardo» είναι αξιωματικός της Τουρκικής Πρεσβείας ή εργάζεται στην Τουρκική Πρεσβεία δεν είναι αληθή» σημειώνει από την πλευρά της η πρεσβεία.

Τι ανέφερε στην ανάρτησή της

Αναλυτικά η γυναίκα αναφέρει για το περιστατικό:

«Σχετικά με το επεισόδιο στην Τήλο:

Ο λόγος που δεν έχω αντιδράσει μέχρι τώρα είναι ότι ήθελα να μαζέψω στοιχεία για όλα τα ψέμματα αυτής της άγνωστης για μένα γυναίκας που Θέλει να λέγεται δήμαρχος με αυτήν την απαίσια συμπεριφορά σε συμπολίτη της μόνο και μόνο επειδή έκανε μια ερώτηση.

Λοιπόν για όλους εσάς που πιστέψατε ένα φρικτό ψέμα και αρχίσατε να κατηγορείτε (βέβαια αυτοί που με στήριξαν ήταν πολύ πολύ περισσότεροι) έχω να σας πω αυτό.

Ναι, ήμουν στο λιμάνι και ψάρευα, όταν είδα το τεράστιο λιμενικό πλοίο να αράζει δίπλα μου, προς στιγμήν λέω στον εαυτόν μου… μα τι γίνεται; πόλεμος; μετά βλέπω να κατεβαίνει αυτό το πλήθος των 100 ατόμων με μαντήλια μούσια και μπογαλάκια με τα κινητά τους στο χέρι και ολόστεγνοι, κανονική μετακόμιση και ΟΧΙ μετανάστευση.

Και αναρωτήθηκα.. .για αυτό οι Ελληνες μαθητές δεν πρέπει πλέον να κάνουν την προσευχή τους στα σχολεία πια;

Κι επειδή η εν λόγω κυρία ήταν μπροστά και φαινόταν να απολαμβάνει το θέαμα με ένα πλατύ χαμόγελο, την ρώτησα ευγενέστατα από πού έρχονται και πού τους πάνε και πώς αυτό το μικρό νησί μπορεί να δεχθεί τόσο κόσμο.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ… η γυναίκα έγινε έξω φρενών και να φωνάζει υστερικά, νόμιζα ότι θα με δείρει. Ξέρεις μου λέει ποια είμαι εγώ, της λέω όχι, εγώ λέει είμαι η δήμαρχος εσύ όμως δεν μας είπες ποια είσαι μου λέει. Της συστήθηκα, είπα το όνομά μου κι έβγαλα το κινητό να βγάλω την όλη κατάσταση επειδή κατάλαβα ότι ήθελε να δημιουργήσει θέμα. Τότε βγάζει κι αυτή το δικό της και βγάζοντας με άρχισε να ψεύδεται αγανακτισμένα και καλά ότι εγώ είπα να τους πετάξει στη θάλασσα. Δεν μίλησα δεν απάντησα διότι ήδη ήξερα ότι θα την καταγγείλω για τα ψέμματά της.

Δυστυχώς γι αυτήν υπάρχουν μάρτυρες και μαρτυρίες από άτομα που ήταν εκεί, ότι όλα αυτά ήταν ΔΙΚΕΣ της κουβέντες. Επίσης από όλους αυτούς που αντέδρασαν στο fb είδα και κατάλαβα ότι η γυναίκα αυτή μόνο έχθρες και αντιπάθειες έχει στη ζωή της, δεν φάνηκε να την στηρίζουν και πολλοί, αντίθετα με μένα. Κρίμα βέβαια γι αυτήν διότι αν ήταν λίγο μορφωμένη θα ήξερε να τα χειριστεί κάπως καλύτερα, ενώ έτσι έπεσε σε λάθη που δε μπορεί να διορθώσει, κρίμα.

Και ευχαριστώ όλους αυτούς που με βράσανε χωρίς καν να ξέρουν την αλήθεια και ακόμα πιο πολύ ευχαριστώ τα άτομα που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν για να φανεί όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Σύντομα πάλι κοντά σας…».

Only in

Χειριστικός, ψυχρός, εμμονικός: Ο σκοτεινός κόσμος του Πίτερ Σέλερς

Σαν σήμερα, πριν από 99 χρόνια, ήρθε στη ζωή ο Πίτερ Σέλερς, ένας άνθρωπος που έκανε τους πάντες να γελάνε. Όλους, πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024