Θυμάστε την γυναίκα στην Τήλο που ζήτησε -σύμφωνα με τα λεγόμενα της Δημάρχου του νησιού- να πετάξουν στην θάλασσα τους μετανάστες, τους οποίους λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε διασώσει το λιμενικό;

Η γυναίκα αυτή -που όπως φαίνεται της άρεσε η δημοσιότητα που πήρε το θέμα- αποφάσισε να βγει και να προκαλέσει για μια ακόμη φορά με τα λεγόμενά της.

Είναι μάλιστα τέτοιο το θράσος της, που σε μία ανάρτησή της στο Facebook απειλεί ανοιχτά την δήμαρχο Τήλου κ. Μαρία Καμμά, λέγοντας ότι «…αυτή η δήμαρχος από μένα θα τα βρει».

Η διάσωση των μεταναστών

Ήταν αρχές του μήνα όταν στο λιμάνι της Τήλου έφτασαν συνολικά 106 πρόσφυγες.

Η δήμαρχος του νησιού Μαρία Καμμά είχε κατέβει στο λιμάνι και εκείνη την στιγμή άκουσε μια  κυρία να φωνάζει να «ρίξουν τους μετανάστες στη θάλασσα».

Η Μαρία Καμμά, έδωσε τότε μια αποστομωτική απάντηση στην τουρίστρια που ήθελε να πεταχτούν οι μετανάστες στη θάλασσα. Όπως πολύ εύστοχα της είπε: «κυρία μου, αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς».

Να σημειωθεί ότι από το σκάφος του λιμενικού κατέβαιναν γονείς με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι, όλοι τους φανερά εξαντλημένοι. Τους συγκεκριμένους  ζήτησε η «κυρία» να πετάξουν στην θάλασσα

Λιμενικός βοηθάει μετανάστη με τα παιδιά του

Ηλικιωμένη γυναίκα κατεβαίνει από το σκάφος του λιμενικού

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση της Δημάρχου.

Η εκδοχή της… κυρίας

Καθ’ όλη την διάρκεια του περιστατικού, η τουρίστρια με τις «ωραίες ιδέες» για την μετανάστευση τραβούσε βίντεο με το κινητό της τόσο την άφιξη των μεταναστών, όσο και την Δήμαρχο κ. Καμμά.

Χθες  Σάββατο,«ανέβασε» στο προφίλ της στο Facebook ανάρτηση, όπου παρουσιάζει τη δική της θέση, καθώς και το περιεχόμενο του βίντεο που είχε η ίδια τραβήξει με τις παρατηρήσεις της δημάρχου Τήλου.

Μάλιστα, ακούγεται στο τέλος να λέει «άντε μη σου δώσω μια και πας στη θάλασσα».

Δείτε την ανάρτησή της:

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Σχετικα με το επεισοδιο στην Τηλο:

Ο λογος που δεν εχω αντιδρασει μεχρι τωρα ειναι οτι ηθελα να μαζεψω στοιχεια για ολα τα ψεμματα αυτης της αγνωστης για μενα γυναικας που θελει να λεγεται δημαρχος με αυτην την απαισια συμπεριφορα σε συμπολιτη της μονο και μονο επειδη εκανε μια ερωτηση.

Λοιπον για ολους εσας που πιστεψατε ενα φρικτο ψεμα και αρχισατε να κατηγορειτε (βεβαια αυτοι που με στηριξαν ηταν πολυ πολυ περισσοτεροι) εχω να σας πω αυτο.

Ναι, ημουν στο λιμανι και ψαρευα, οταν ειδα το τεραστιο λιμενικο πλοιο να αραζει διπλα μου, προς στιγμην λεω στον εαυτον μου… μα τι γινεται? πολεμος? μετα βλεπω να κατεβαινει αυτο το πληθος των 100 ατομων με μαντηλια μουσια και μπογαλακια με τα κινητα τους στο χερι και ολοστεγνοι, κανονικη μετακομιση και ΟΧΙ μεταναστευση.

Και αναρωτηθηκα.. .γι αυτο οι ελληνες μαθητες δεν πρεπει πλεον να κανουν την προσευχη τους στα σχολεια πια?

Κι επειδη η εν λογω κυρια ηταν μπροστα και φαινοταν να απολαμβανει το θεαμα με ενα πλατυ χαμογελο, την ρωτησα ευγενεστατα απο που ερχονται και που τους πανε και πως αυτο το μικρο νησι μπορει να δεχθει τοσο κοσμο.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ… η γυναικα εγινε εξω φρενων και να φωναζει υστερικα, νομιζα οτι θα με δειρει. Ξερεις μου λεει ποια ειμαι εγω, της λεω οχι, εγω λεει ειμαι η δημαρχος εσυ ομως δεν μας ειπες ποια εισαι μου λεει. Της συστηθηκα, ειπα το ονομα μου κι εβγαλα το κινητο να βγαλω την ολη κατασταση επειδη καταλαβα οτι ηθελε να δημιουργηση θεμα. Τοτε βγαζει κι αυτη το δικο της και βγαζοντας με αρχισε να ψευδεται αγανακτισμενα και καλα οτι εγω ειπα να τους πεταξει στη θαλασσα. Δεν μιλησα δεν απαντησα διοτι ηδη ηξερα οτι θα την καταγγειλω για τα ψεμματα της.

Δυστυχως γι αυτην υπαρχουν μαρτυρες και μαρτυριες απο ατομα που ηταν εκει, οτι ολα αυτα ηταν ΔΙΚΕΣ της κουβεντες. Επισης απο ολους αυτους που αντεδρασαν στο fb ειδα και καταλαβα οτι η γυναικα αυτή μονο εχθρες και αντιπαθειες εχει στη ζωη της, δεν φανηκε να την στηριζουν και πολλοι, αντιθετα με μενα. Κριμα βεβαια γι αυτην διοτι αν ηταν λιγο μορφωμενη θα ηξερε να τα χειριστει καπως καλυτερα, ενω ετσι επεσε σε λαθη που δε μπορει να διορθωσει, κριμα.

Και ευχαριστω ολους αυτους που με βρισανε χωρις καν να ξερουν την αληθεια και ακομα πιο πολυ ευχαριστω τα ατομα που προσφερθηκαν να βοηθησουν για να φανει ολο αυτο το θεατρο του παραλογου.

Συντομα παλι κοντα σας…»

Οι ευθείες απειλές στην Δήμαρχο Τήλου

Σε μία ακόμη ανάρτησή της χαρακτηρίζει την Δήμαρχο του νησιού «ντροπή της Τήλου».

Και δεν σταματά εδώ.

Απειλεί ευθέως την Δήμαρχο της Τήλου λέγοντας: «Αυτη η δημαρχος απο μενα θα τα βρει, και ολοι οι αλλοι που τους εβαλε να μ ενοχλουν.
Θα μετανοιωσουν την ωρα και τη στιγμη που πιστεψαν τα ψεμματα της».

Μάλλον το επεισόδιο δεν θα σταματήσει εδώ…

Οψόμεθα!