Πρωτοφανείς εικόνες έρχονται από παραλία της Βουλιαγμένης, με ένα σκάφος να βυθίζεται μπροστά στα μάτια των λουόμενων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (07/09), με τους λουόμενους να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, καθώς το έβλεπαν να βυθίζεται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου κολυμπούσαν.

Άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στην παραλία εκείνη τη στιγμή, απαθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα αυτό το παράξενο σκηνικό.

Δείτε το βίντεο


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σκάφος βρισκόταν αρχικά περίπου 300 μέτρα από την ακτή και είχε πάρει κλίση, καθώς σταδιακά βυθιζόταν.

Πώς έγινε η ρυμούλκηση και η ανέλκυσή του

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας ήταν εκείνος που έδωσε λύση στο πρόβλημα ενημερώνοντας το Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης για την ύπαρξη ημιβυθισμένου σκάφους δίπλα σε λουόμενους. Η ενημέρωση έγινε στις 08:30 το πρωί και, λίγη ώρα αργότερα, καταδυτικό συνεργείο βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης για την ανέλκυσή του.

Το καταδυτικό συνεργείο -που ειδοποιήθηκε από το Λιμενικό Σώμα- απάντλησε τα νερά από το σκάφος και το συνόδευσε ρυμουλκούμενο δια θαλάσσης στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, προκειμένου να γίνει η ανέλκυση του σκάφους με γερανό και να μεταφερθεί προς επισκευή.