Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Kendrick Lamar θα είναι ο επικεφαλής του Super Bowl 2025 – «Ορίζει την κουλτούρα σε παγκόσμιο επίπεδο»

Ο Kendrick Lamar θα είναι ο επικεφαλής του Super Bowl 2025 – «Ορίζει την κουλτούρα σε παγκόσμιο επίπεδο»

Ο Kendrick Lamar, ο οποίος είχε μια σπουδαία χρονιά χάρη στη διαμάχη του με τον Drake που οδήγησε στο τραγούδι «Not Like Us», θα εμφανιστεί στη Νέα Ορλεάνη τον Φεβρουάριο.

Ο Kendrick Lamar θα εμφανιστεί στο HalfTime Show του Super Bowl τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Νέα Ορλεάνη, όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή η National Football League, η Roc Nation και η Apple Music.

«Το έργο του Kendrick ξεπερνά τη μουσική και ο αντίκτυπός του θα είναι αισθητός για τα επόμενα χρόνια»

Είναι η δεύτερη φορά που ο ράπερ από το Κόμπτον της Καλιφόρνια θα λάβει μέρος στην εκδήλωση, αλλά θα είναι η πρώτη του ως headline act.

«Η βαθιά του αγάπη για το χιπ-χοπ»

Η συγκεκριμένη συμμετοχή έρχεται εν μέσω μιας δραστήριας χρονιάς για τον ράπερ. Νωρίτερα αυτή την άνοιξη, ο Lamar και ο Drake αντάλλαξαν μπάρες σε μια πολύκροτη κόντρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το τραγούδι του Lamar «Not Like Us».

«Η ραπ εξακολουθεί να είναι το πιο επιδραστικό είδος μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Lamar σε δήλωσή του. «Και θα είμαι εκεί για να υπενθυμίσω στον κόσμο το γιατί».

Τελευταία φορά εμφανίστηκε στη σκηνή του Super Bowl το 2022, στο πλαίσιο της πρώτης παρουσίασης της χιπ-χοπ στη διοργάνωση, με headliners τους σούπερ σταρ της West Coast, Dr. Dre και Snoop Dogg, καθώς και τους Eminem, 50 Cent και Mary J. Blige.

«Ο Kendrick Lamar είναι πραγματικά ένας καλλιτέχνης και ερμηνευτής που υπάρχει μόνο μια φορά σε κάθε γενιά», δήλωσε ο Jay-Z, ο ιδρυτής της Roc Nation. «Η βαθιά του αγάπη για το χιπ-χοπ και την κουλτούρα διαμορφώνει το καλλιτεχνικό του όραμα. Έχει μια απαράμιλλη ικανότητα να ορίζει και να επηρεάζει την κουλτούρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το έργο του Kendrick ξεπερνά τη μουσική και ο αντίκτυπός του θα είναι αισθητός για τα επόμενα χρόνια».

*Mε πληροφορίες από: NYT

Only in

Τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την μομφή και τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το επικείμενο συνέδριο και οι υποψηφιότητες για τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024