Οι πρώτες μέρες στο γραφείο μπορεί να μην είναι και οι πιο εύκολες αφού το μυαλό μας είναι ακόμη στις όμορφες ακρογιαλιές αλλά υπάρχουν μερικές συνήθειες που μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Για παράδειγμα, ένα φθινοπωρινό μανικιούρ που θα αναβαθμίσει το στυλ μας και θα ολοκληρώσει και τα office looks μας.Η Hailey Bieber λοιπόν μόλις μας έδωσε το inspo που χρειαζόμασταν!

Η nail artist της, Zola Ganzorigt έκανε μία ανάρτηση στο Instagram που μας έδειξε το μανικιούρ που επέλεξε το γνωστό μοντέλο για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Πρόκειται για μία γλυκιά απόχρωση του καφέ που είναι ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Η nail artist μάλιστα σχολίασε στο post ότι δεν μπορεί να πει ποιο είναι ακριβώς το συγκεκριμένο χρώμα μιας και χρησιμοποίησε πέντε διαφορετικά για να πετύχει αυτό το ζεστό αποτέλεσμα στα νύχια της Bieber.

Όλες οι αποχρώσεις του καφέ θα πρωταγωνιστήσουν στα νύχια και ήδη έχουν κατακλύσει το feed μας στα social media. Είναι κομψές, λαμπερές και κάνουν τα άκρα να δείχνουν υπέροχα και φυσικά ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Toffee, μπεζ, καφέ και σοκολατί αποχρώσεις που θυμίζουν τον αγαπημένο μας καφέ latte, θα κυριαρχήσουν στο μανικιούρ. Με άλλα λόγια, όλες θα ζητούν τις συγκεκριμένες αποχρώσεις στα nail salons και εμείς σας κρατάμε ενήμερες. Δεν έχετε λοιπόν για την επιστροφή σας στο γραφείο, παρά να επιλέξετε μία καφέ απόχρωση για τα νύχια και να εφαρμόσετε ένα top coat, για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο και λαμπερό εφέ.

* Πηγή: Grace