Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Καμίλα: Οι απιστίες, το διαζύγιο και η σχέση της σήμερα με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς

Βασίλισσα Καμίλα: Οι απιστίες, το διαζύγιο και η σχέση της σήμερα με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς

Παρά τον επεισοδιακό γάμο τους, η βασίλισσα Καμίλα και Άντριου Πάρκερ Μπόουλς έχουν εξαιρετικές σχέσεις σήμερα.

Η βασίλισσα Καμίλα και ο Άντριου Πάρκερ Μπόουλς έζησαν μαζί 22 χρόνια γάμου και διατηρούν μέχρι σήμερα εξαιρετικές σχέσεις, παρά τις απιστίες και το διαζύγιο τους. Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε εκδήλωση του γιου τους, Tom, ο οποίος παρουσίαζε το βιβλίο του με κριτικές πιάτων και βασιλικές συνταγές, με τίτλο «Cooking and The Crown: Royal Recipes From Queen Victoria To King Charles III».

Το βιβλίο παρουσιάζει βασιλικές συνταγές μεταξύ των οποίων το κουάκερ της βασίλισσας Καμίλα, το κάρυ του Γεωργίου Ε’ και το Bombe Glacée της πριγκίπισσας Ελισάβετ για επιδόρπιο.

Μέχρι και σήμερα, η 77χρονη σύζυγος του βασιλιά Καρόλου λέγεται ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον 84χρονο πρώην ταξίαρχο του στρατού, παρότι ο γάμος τους έχει λήξει από το 1995. Ο ταραχώδης γάμος του ζευγαριού διήρκεσε δύο δεκαετίες, κατά τις οποίες έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, τον συγγραφέα κριτικής τροφίμων Τομ και την καλλιτέχνιδα Λόρα. Το ζευγάρι όμως διατηρούσε παράνομους δεσμούς επί χρόνια.

Αν και άργησαν, τελικά οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Η Καμίλα ήταν ως γνωστόν «ερωμένη» του Καρόλου καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του γάμου της με τονΆντριου Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ο τελευταίος περιγράφεται από φίλους ως «πολύ άτακτος με τις γυναίκες» κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου μας είχαμε πάντα την τάση να ακολουθούμε μάλλον διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζούσαμε εντελώς ξεχωριστές ζωές», είχαν δηλώσει σε ανακοίνωσή τους σχετικά με το διαζύγιο.

Έναν χρόνο μετά τον επίσημο χωρισμό τους, ο Άντριου παντρεύτηκε την επί μακρόν ερωμένη του Ρόζμαρι Πίτμαν. Το ζευγάρι ήταν μαζί μέχρι το θάνατο της Ρόζμαρι από καρκίνο σε ηλικία 69 ετών το 2010.

Οι άριστες σχέσεις του Άντριου Πάρκερ Μπόουλς με την Καμίλα μέχρι και σήμερα

Οι δυο τους φαίνεται να τα έχουν βρει μεταξύ τους, παρά το διαζύγιο. Πέρασαν άλλωστε και δύο δεκαετίες μαζί, έχοντας αποκτήσει και τα δύο παιδιά τους. «Είναι πολύ δεμένοι», υποστηρίζουν οι βασιλικές πηγές. «Εκείνος κανονίζει τόσα πολλά γι’ αυτήν. Τρώνε μαζί μεσημεριανό συνέχεια. Ήταν πάντα και εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος που την συμβουλεύει».

Αυτές οι δηλώσεις αποτυπώνονται και στο γεγονός πως ο Άντριου είναι υποστηρικτικός προς την Καμίλα, αφού παρευρεύθηκε και στον γάμο της με τον Κάρολο, τον Απρίλιο του 2005, όπως επίσης και στην στέψη του βασιλιά, τον Μάιο του 2023.

* Πηγή: Grace

Only in

«Αντίο πέσο, καλώς το τσάτσο» – Νομισματικό αντάρτικο στη θεραπεία-σοκ του ακροδεξιού προέδρου στην Αργεντινή

Μια από τις φτωχότερες επαρχίες στην Αργεντινή λάνσαρε το δικό της νόμισμα για να σωθεί από τον πληθωρισμό, τη χρεοκοπία και τον «αναρχοκαπιταλιστή» πρόεδρο Χαβιέρ Μιλέι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024