Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι ειδικοί αποφάσισαν: Έτσι φοράς το nude eyeliner

Οι ειδικοί αποφάσισαν: Έτσι φοράς το nude eyeliner

Το nude μολύβι ματιών έχει περισσότερες από μία χρήσεις και αποτελεί τον «χαμαιλέοντα» του μακιγιάζ.

Υπάρχουν καλλυντικά που έχουν ξεκάθαρη χρήση. Το κόκκινο κραγιόν κάνει τα χείλη πιο σέξι και ζουμερά, το concealer καλύπτει τις ατέλειες και τους μαύρους κύκλους, η μάσκαρα τονίζει τις βλεφαρίδες και το foundation δημιουργεί έναν ομοιόμορφο «καμβά» για όσα προϊόντα μακιγιάζ θα εφαρμόσετε στο πρόσωπο στην πορεία.

Υπάρχει, όμως, και το nude μολύβι ματιών, που έχει περισσότερες από μία χρήσεις και αποτελεί τον «χαμαιλέοντα» του μακιγιάζ. Οι ειδικοί μοιράζονται παρακάτω τους 8 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη makeup routine σας.

#1: Στην κάτω γραμμή των ματιών για να μεγαλώσετε τα μάτια σας

Εφαρμόστε το nude eyeliner στην κάτω γραμμή των ματιών σας, για να τα κάνετε να δείχνουν μεγαλύτερα. Στη συνέχεια, μπλεντάρετε το μολύβι με ένα blending brush για φυσικό αποτέλεσμα. Το κόλπο αυτό θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι η γραμμή των βλεφαρίδων σας είναι χαμηλότερη από ό,τι στην πραγματικότητα, κι έτσι τα μάτια σας θα φαίνονται πολύ πιο μεγάλα. Για να ολοκληρώσετε το eye look σας, εφαρμόστε και μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες σας.

#2: Στη waterline για λάμψη στο βλέμμα

Το nude μολύβι ματιών μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και στη waterline, δηλαδή στην εσωτερική του κάτω βλεφάρου, για να κάνει πιο φωτεινό το βλέμμα σας. Όπως εξηγούν οι experts, τα σκουρόχρωμα μολύβια μπορεί να χαρίσουν ένα πιο «σκληρό» αποτέλεσμα, ειδικά τη μέρα, οπότε αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στο nude eyeliner.

#3: Στην εσωτερική γωνία των ματιών

Αν θέλετε να κάνετε πιο λαμπερό το βλέμμα και το συνολικό eye look σας, παραλείψτε την εφαρμογή του nude μολυβιού ματιών στη waterline κι εφαρμόστε το μόνο στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Αυτό το τρικ θα σας «ξυπνήσει» και θα δείχνετε τόσο φρέσκιες και ξεκούραστες.

#4: Ως «οδηγός» για το τριμάρισμα των φρυδιών

Φοβάστε πως θα βγάλετε υπερβολικά πολύ τα φρύδια σας; Τότε, τη λύση θα σας δώσει το nude eyeliner, το οποίο θα λειτουργήσει ως οδηγός για το τέλειο τριμάρισμα. Εφαρμόστε το nude μολύβι ματιών στο περίγραμμα των φρυδιών κι έπειτα βγάλτε με το τσιμπιδάκι  όσες τριχούλες βρίσκονται έξω από αυτήν τη γραμμή του μολυβιού.

#5: Στο τόξο του Έρωτα

Δοκιμάστε να εφαρμόσετε το nude μολύβι ματιών και στο τόξο του Έρωτα στα χείλη σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το άνω χείλος σας να δείχνει πιο μεγάλο, θα καμουφλάρετε τυχόν λεπτές γραμμές σε εκείνο το σημείο και θα κάνετε πιο λαμπερό το lip look σας.

#6: Κάτω από το τόξο των φρυδιών

Το nude eyeliner είναι επίσης χρήσιμο όταν βάφετε τα φρύδια σας κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ σας. Αφού χρησιμοποιήσετε το προϊόν φρυδιών της αρεσκείας σας, πάρτε το nude μολύβι σας κι εφαρμόστε το κάτω από τα φρύδια σας, από την αρχή τους μέχρι την άκρη τους -εδώ είναι απαραίτητο το καλό μπλεντάρισμα του μολυβιού-, για να καθορίσετε εκείνο το σημείο. Αυτή η τεχνική κάνει τα φρύδια να φαίνονται τέλεια σμιλεμένα χωρίς καθόλου κόπο.

#7: Τοπικά, αντί για concealer σε σπυράκια και ατέλειες

Ξεμείνατε από concealer; Το nude μολύβι σάς έχει τη λύση! Εφαρμόστε το τοπικά πάνω σε σπυράκια, σημάδια ή κηλίδες, για να τις καμουφλάρετε σε χρόνο dt. Φυσικά, μην ξεχάσετε να κάνετε καλό blending για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

* Πηγή: Vita

Only in

Αληθινός, ασυμβίβαστος, πολυτάλαντος: Τέσσερις δεκαετίες χωρίς τον Μάνο Κατράκη

Από την φτώχεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το σανίδι στην αντίσταση. Από την καταξίωση στον μεγάλο έρωτα. Ο Μάνος Κατράκης έζησε τη ζωή του με τους δικούς του όρους και κανόνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024