Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκατίνιασμα Κασσελάκη – Πολάκη στην ΚΕ: «Τι είναι lifestyle, φίλε;» – «Έπεσα έξω!»

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκατίνιασμα Κασσελάκη – Πολάκη στην ΚΕ: «Τι είναι lifestyle, φίλε;» – «Έπεσα έξω!»

Επεισοδιακή ήταν και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τους Παύλο Πολάκη και Στέφανο Κασσελάκη να ξεσπαθώνουν

Λίγο-πολύ αναμενόμενα ήσαν τα όσα διημείφθησαν στη σαββατιάτικη (7/9) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τα όσα είχαν προηγηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Όπως λοιπόν αναμενόταν, ο Παύλος Πολάκης στράφηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αιτιολογώντας και την επιλογή του να τον μεμφθεί και παράλληλα να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος – εφόσον περάσει η πρόταση μομφής που κατατέθηκε. 

Η ένταση ξεκίνησε όταν πήρε τον λόγο ο Παύλος Πολάκης. Στην ομιλία, του καταφέρθηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Πίστεψα στον Κασσελακη και τον στήριξα. Έπεσα έξω. Δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Τις εργασίες της ΚΕ άνοιξε ο κ. Κασσελάκης, με μια πολύ αιχμηρή ομιλία, που κάποιοι τη χαρακτήρισαν ως εμπρηστική, εξαπολύοντας πυρά κατά των «87» και του Παύλου Πολάκη, ενώ δεν έλλειψαν οι -πολλές- αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα.

«Τι είναι lifestyle φίλε Παύλο; Πού αρχίζει και πού τελειώνει;»

Για τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι είναι κρίκος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τον Μανώλη Καπνισάκη. «Παρασύρθηκα από ένα θεατρικό παιχνίδι και όταν αυτό αποδείχθηκε η δική μου ηθική επέβαλλε τη διόρθωση του λάθους. Προτίμησα να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και ας ήξερα ότι θα δω πρωτοσέλιδα που θα έλεγαν «ο Κασσελάκης υποτάχθηκε στον Πολάκη». Ο Παύλος άλλωστε βρισκόταν ήδη σε άλλη τροχιά, είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του και το γνώριζα», είπε.

Συνεχίζοντας σε προσωπικό τόνο πως «τι είναι lifestyle φίλε Παύλο; Πού αρχίζει και που τελειώνει; Όταν ανεβάζεις την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, την στολή σου, δεν είναι lifestyle; Αυτά είναι της… αντρικής σχολής; Εγώ φίλε Παύλο, δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και πάνω από 300 και κάτω από 300 μέτρα». Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη εδώ.

Only in

Η Ίμπιζα εγκαταλείπει τα σκληρά πάρτι αλλά παραμένει μια χρονοκάψουλα αισθησιακού, ηλιόλουστου ηδονισμoύ

Καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, χίπηδες και φευγάτοι. Αργά αλλά σταθερά μια οφθαλμαπάτη ουράνιου τόξου εξυφαίνεται, από το 1971 έως σήμερα στην Ίμπιζα, μια φευγαλέα ουτοπία υφασμένη από φουσκωτά όνειρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024