Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος – «Δηλώνω παρών»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος – «Δηλώνω παρών»

«Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Απόστολος Γκλέτσος

«Δηλώνω παρών», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες μετά υπερψήφιση της πρότασης μομφής στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αριστερά και την πατρίδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος στα κοινωνικά δίκτυα.

Ό ίδιος σε προηγούμενη ανάρτηση του σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στον ΣΥΡΙΖΑ έγραφε: «…ας ηρεμήσουμε, ας κάνουμε την αυτοκριτική του ο καθένας και σοβαρά να δούμε τι μπορεί να σωθεί , για να φύγουμε μπρος… ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είμαστε αριστεροί, είμαστε όλοι μαζί…».

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία ενώ σε 15 μέρες η Κεντρική Επιτροπή όπου θα αποφασίσει για τη διαδικασία διεξαγωγής του συνεδρίου και των εκλογών.

«Παρών» στη διαδικασία έχει ήδη δηλώσει και ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής Χανιών, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του κόμματος, καλώντας τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ «να συμμετέχει μαζικά, συντεταγμένα και με ενωτική διάθεση στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε και ο Σωκράτης Φάμελλος.

Όταν ρωτήθηκε για το αν προτίθεται να είναι υποψήφιος απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας πως αυτό που συνηγορούν όλοι είναι στην επανεκκίνηση και πως «όλοι θα είμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ από όποιο ρόλο επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Αποφασίσαμε σήμερα το συλλογικό. Αυτό νομίζω είναι η ταυτότητά μας» είπε και πρόσθεσε πως στο συνέδριο που θα ακολουθήσει θα υπάρξει συζήτηση και για οργανωτικά θέματα, που σημαίνει ότι οι πρόεδροι, οι υποψήφιοι άνδρες, οι γυναίκες θα πρέπει να καταθέσουν μια πρόταση και για τη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ.

Only in

Τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την μομφή και τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το επικείμενο συνέδριο και οι υποψηφιότητες για τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024