Ο άσος των Ντένβερ Νάγκετς, Τζαμάλ Μάρεϊ συμφώνησε σε τετραετή επέκταση ύψους 208 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως γνωστοποίησε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι μέσω του ESPN.

Η συμφωνία θα κρατήσει τον εκρηκτικό γκαρντ στην ομάδα του Κολοράντο για τα επόμενα 5 χρόνια έναντι συνολικού ποσού 244 εκ. δολαρίων, δείχνοντας πως η ομάδα του Μάικ Μαλόουν τον εκτιμά απεριόριστα για τη συνεισφορά του στον οργανισμό.

Ο 27χρονος την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε μέσο όρο 21,2 πόντους και 6,5 ασίστ, ενώ ήταν ένας από τους τρεις παίκτες με τουλάχιστον 20 πόντους και 6 ασίστ, σουτάροντας με 40% από το τρίποντο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δεν πάει στους Νάγκετς ο Μίτσιτς

Την ίδια στιγμή ο Βασίλιε Μίτσιτς με δηλώσεις του σε σέρβικο Μέσο διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει από τους Χόρνετς στους Νάγκετς. Ο Σέρβος χάλκινος Ολυμπιονίκης παραδέχτηκε ότι υπήρχε μεταγραφικό ενδιαφέρον για εκείνον, ωστόσο αυτό δεν ήταν «χειροπιαστό», προκειμένου να το σχολιάσει περεταίρω.

«Παραμένω στο Σάρλοτ. Είναι επίσημο. Δεν σχολιάζω καμία από όλες αυτές τις φήμες μέχρι να είναι κάποια πραγματική. Υπήρχε ίσως κάποιο ενδιαφέρον, αλλά τίποτα χειροπιαστό που να είναι αρκετό για να το σχολιάσω. Είμαι χαρούμενος που με θέλουν εδώ και πιστεύω ότι αυτή η σεζόν θα είναι πιο παραγωγική για εμένα», κατέληξε ο Μίτσιτς, για να επισημοποιήσει την παραμονή του στους Χόρνετς και στην αγωνιστική περίοδο 2024/25.