Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα βήματα για τον νέο Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα

Τα βήματα για τον νέο Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός προχωράει την προετοιμασία του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει το πλάνο για τη νέα σεζόν – Τα φιλικά που ακολουθούν και ο πρώτος τίτλος

Ο μεταραφικός πυρετός που έπιασε τις ομάδες της Euroleague φαίνεται πως σιγά σιγά έχει κοπάσει. Μετά και την ανακοίνωση του Τσεντί Οσμάν από τον Παναθηναϊκό λίγα είναι τα πράγματα που μπορούμε να δούμε από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους που θα μας εκπλήξουν. Ο Ολυμπιακός, που μέχρι πριν από λίγες ημέρες κινούταν σε ρυθμούς Φουρνιέ αλλά και Πρίντεζη, στρέφει πλέον όλη την προσοχή του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Οι Πειραιώτες που με τις κινήσεις που έκαναν το φετινό καλοκαίρι εντυπωσιάσαν και δημιούργησαν ένα πληρέστατο ρόστερ, έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Το πρώτο τεστ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Παρασκευής έδειξε κάποια από τα πράγματα που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας κόουτς, αλλά- ας μην κρυβόμαστε- οι συνθήκες του αγώνα ήταν ιδιαίτερες.

Δεν παύει όμως να ήταν το πρώτο παιχνίδι του νέου Ολυμπιακού, με τις αρκετές απουσίες βέβαια. Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Φαλ και Έβανς που συνεχίζουν τις αποθεραπείες τους με καλά αποτελέσματα και οι δύο, τον Γουίλιαμς-Γκος που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα, όπως και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, τον Γουόκαπ που ετοιμάζεται να επανέλθει μετά το κουραστικό καλοκαίρι με την Εθνική, ενώ και ο Εβάν Φουρνιέ δεν αγωνίστηκε μιας και αυτός είχε γεμάτο καλοκαίρι με τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Από εκεί και πέρα είδαμε τον Βεζένκοφ να πατάει ξανά το παρκέ του ΣΕΦ και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μπορεί ο Βούλγαρος φόργουορντ να μην είχε φοβερά ποσοτά ευστοίας, αλλά ακόμα και έτσι έβαλε… σβηστά 20 πόντους. Ο ΜακΚίσικ ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης των Ερυθρόλευκων, κάνοντας παράλληλα και το statement, ότι είναι εδώ, ενώ θετικό πρόσωπο είχαν και οι Ντόρσεϊ και Βιλντόζα στο ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Τι ακολουθεί για τον Ολυμπιακό; Οι Πειραιώτες θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό στο ΣΕΦ, κεκλεισμένων των θυρών, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα την Τρίτη 10/09, πριν αναχωρήσουν για το Ηράκλειο εκεί όπου θα πάρουν μέρος στο «International Basketball Tournament Crete/Heraklion» και θα αντιμετωπίσουν τη Βίρτους Μπολόνια στις 14/09, ενώ μία μέρα αργότερα θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Εκεί πιθανότατα είναι που θα δούμε για πρώτη φορά τον Εβάν Φουρνιέ να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ακολουθούν δύο φιλικοί αγώνες στην Ιταλία με την Τραπάνι (22 και 23/09), πριν ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ και τον πρώτο επίσημο τίτλο της σεζόν, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στις 28 του Σεπτέμβρη.

Only in

Τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την μομφή και τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το επικείμενο συνέδριο και οι υποψηφιότητες για τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024