Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αλ Κελαϊφί για Παρί Σεν Ζερμέν: «Η ομάδα μεταμορφώθηκε και πλέον βασίζεται στο σύνολο»

Αλ Κελαϊφί για Παρί Σεν Ζερμέν: «Η ομάδα μεταμορφώθηκε και πλέον βασίζεται στο σύνολο»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για την έναρξη της σεζόν και τα σχέδια της ομάδας του, πετώντας και το… καρφί του στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, βρέθηκε σε εκδήλωση, στην οποία βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη νέα σεζόν της Παρί Σεν Ζερμέν και τα σχέδια της ομάδας του.

Εκθείασε το έργο του Λουίς Ενρίκε, αλλά και του αθλητικού συμβούλου, Λουίς Κάμπος, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και… αιχμές για τον Κιλιάν Εμπαπέ, που το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τους Παριζιάνους ως ελεύθερος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι πολύ περήφανος για τη μεταμόρφωσή της Παρί Σεν Ζερμέν, που βασίζεται στη νεολαία, στο ταλέντο και πάνω απ’ όλα στην ομάδα στο σύνολό της», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Λουίς Ενρίκε και ο αθλητικός μας σύμβουλος Λουίς Κάμπος έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Μου είπαν ότι υπήρχε ένα απίστευτα θετικό πνεύμα μέσα στην ομάδα στην προπόνηση, όπως ποτέ άλλοτε, με ενθουσιασμό και φιλοδοξία να πετύχουμε όλοι μαζί.

Από πέρυσι, είμαι πολύ περήφανος για τη φανταστική μεταμόρφωσή μας στην Παρί Σεν Ζερμέν, που βασίζεται στη νεολαία, το ταλέντο και, πάνω απ’ όλα, την ομάδα στο σύνολό της.  Αυτή είναι η βάση για την επόμενη φάση της ανάπτυξής μας, χωρίς να ξεχνάμε τις προσπάθειες εκτός γηπέδου με το νέο προπονητικό κέντρο στο Poissy και την άφιξη ενός μεγάλου Αμερικανού επενδυτή (Arctos) στον σύλλογό μας

Έχουμε μια δύσκολη κλήρωση στο Champions League, αλλά αγαπάμε τα μεγάλα παιχνίδια και θα είναι ένα απίστευτο θέαμα για τους οπαδούς μας. Το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης, είναι η ομάδα μας, είναι το αστέρι μας. Και αυτό λάμπει έντονα».

Only in

Αληθινός, ασυμβίβαστος, πολυτάλαντος: Τέσσερις δεκαετίες χωρίς τον Μάνο Κατράκη

Από την φτώχεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το σανίδι στην αντίσταση. Από την καταξίωση στον μεγάλο έρωτα. Ο Μάνος Κατράκης έζησε τη ζωή του με τους δικούς του όρους και κανόνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024