Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ο Χουάνκαρ «τρέχει» να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Άρης: Ο Χουάνκαρ «τρέχει» να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και προσπαθεί να προλάβει το εκτός έδρας κυριακάτικο (15/9) παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης.

Ο Χουάνκαρ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ενώ είναι, πιθανόν, να συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου (15/9) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, καθώς δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ανεβάζει, όμως, καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και προσπαθεί να προλάβει την αναμέτρηση της Κρήτης.

Ο Χουάνκαρ, φυσικά, ακόμα και αν τελικά συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα της Κρήτης, δεν θα λογίζεται ως βασικός, καθώς ο Φρίντεκ είναι αυτός που θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας. Αντίθετα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί και πάλι να υπολογίζει τον Σουλεϊμάνοφ, που θα εκτίσει την τέταρτη, από τις πέντε, συνολικά, αγωνιστική της ποινής του.

Επιστρέφουν στις προπονήσεις

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν ρεπό μέχρι και σήμερα, με τους Κίτρινους να επιστρέφουν την Δευτέρα (9/9) στις προπονήσεις.  Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες πριν τον… μαραθώνιο που ακολουθεί. Από αύριο θα ξεκινήσει ο Άρης να προετοιμάζεται για το παιχνίδι στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, με τους κιτρινόμαυρους να ψάχνουν τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Only in

Αληθινός, ασυμβίβαστος, πολυτάλαντος: Τέσσερις δεκαετίες χωρίς τον Μάνο Κατράκη

Από την φτώχεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το σανίδι στην αντίσταση. Από την καταξίωση στον μεγάλο έρωτα. Ο Μάνος Κατράκης έζησε τη ζωή του με τους δικούς του όρους και κανόνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024