Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΕΠΟ: «Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων»

ΕΠΟ: «Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων»

Το «ευχαριστώ» της ΕΠΟ σε όσους βρέθηκαν χθες το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στήριξαν την Εθνική στην αναμέτρηση με την Φινλανδία.

Η Εθνική ομάδα χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» της Φινλανδίας με 3-0 και ξεκίνησε με το δεξί την περιπέτειά της στο Nations League.

Ο κόσμος που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/9) στο φαληρικό γήπεδο βοήθησε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοιτς να φτάσει στο τρίποντο της νίκης, με την ΕΠΟ να ευχαριστεί όσους παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση με τους Φινλανδούς.

«Η ΕΠΟ ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο, στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ομάδας για το UEFA Nations League 2024-25 στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η παρουσία τους έδειξε έμπρακτα πως η νέα Εθνική έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στις επιλογές της Ομοσπονδίας ως προς την έδρα και τη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική στην πώληση εισιτηρίων.

Η Εθνική είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από βραδιές όπως η χτεσινή οι δεσμοί που μας ενώνουν με τους φιλάθλους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και ενσαρκώνει τα όνειρα όλων τους.

Only in

Χειριστικός, ψυχρός, εμμονικός: Ο σκοτεινός κόσμος του Πίτερ Σέλερς

Σαν σήμερα, πριν από 99 χρόνια, ήρθε στη ζωή ο Πίτερ Σέλερς, ένας άνθρωπος που έκανε τους πάντες να γελάνε. Όλους, πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024