Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ουναχί: «Δεν δούλεψα σκληρά – Xρειαζόμουν μια ομάδα που θα με έκανε να αφοσιωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο»

Ουναχί: «Δεν δούλεψα σκληρά – Xρειαζόμουν μια ομάδα που θα με έκανε να αφοσιωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο»

Στο επίκεντρο της «MARCA» βρέθηκε η μεταγραφή του Αζεντίν Ουναχί στον Παναθηναϊκό, με τον Μαροκινό να δίνει συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα

Στον Παναθηναϊκό ανήκει εδώ και λίγα 24ωρα ο Αζεντίν Ουναχί, καθώς οι πράσινοι ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Μαροκινού άσου από την Μαρσέιγ για την επόμενη σεζόν.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή βρέθηκε στο επίκεντρο της πασίγνωστης ισπανικής εφημερίδας  «Μarca», η οποία έκανε μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν του 24χρονου μέσου, έχοντας ως βασική της στήλη τις δηλώσεις του τότε προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός προπονητής είχε εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση του Ουναχί στο ματς της Ισπανίας με το Μαρόκο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Μεταξύ άλλων, στη «Μarca» υπάρχουν και ορισμένες δηλώσεις του Ουναχί, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο του στη Μαρσέιγ, τον τραυματισμό και τη διαχείριση του, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν είχε δουλέψει όπως θα έπρεπε εκείνη την περίοδο με αποτέλεσμα να αναζητήσει μια ομάδα που θα τον εμπιστεύεται και θα τον κάνει να επικεντρωθεί ξανά στο ποδόσφαιρο.

«Η αγορά ήταν πολύ περίπλοκη για μένα. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή η κατάσταση με έκανε να ωριμάσω. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη όπως πριν», ανέφερε ο Ουναχί, και συνέχισε: «Είμαι ένας παίκτης που δουλεύω με την καρδιά μου. Πρέπει να νιώσω ότι με αγαπούν».

Tέλος έκανε την αυτοκριτική του, σημειώνοντας: «Η περασμένη σεζόν ήταν περίπλοκη για μένα: Είχα έναν τραυματισμό και κάποια προσωπικά προβλήματα εκτός ποδοσφαίρου που με επηρέασαν . Δεν δούλεψα αρκετά και το δέχομαι. Τώρα Έχω μια νέα νοοτροπία και χρειαζόμουν έναν σύλλογο που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο.».

Only in

Τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την μομφή και τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το επικείμενο συνέδριο και οι υποψηφιότητες για τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024