Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Τεσσάρα» της Ισπανίας επί των Ελβετών (1-4) – Καθάρισε ο Ρονάλντο για την Πορτογαλία (2-1)

«Τεσσάρα» της Ισπανίας επί των Ελβετών (1-4) – Καθάρισε ο Ρονάλντο για την Πορτογαλία (2-1)

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις του στο Nations League, Ισπανία, Πορτογαλία, Κροατία και Σουηδία.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιελάμβανε το βραδινό πρόγραμμα στο Nations League, οι τρεις για τη League A και η μία για League C.

Στο γκρουπ 4 της πρώτης κατηγορίας, οι Ισπανοί έκαναν… πάρτι κόντρα στην Ελβετία εκτός έδρας, επικρατώντας με το ευρύ 4-1. Τον… χορό των γκολ άνοιξε ο Χοσέλου στο 4ο λεπτό, με τον Φαμπιάν Ρουίθ να κάνει το 2-0 στο 13ο λεπτό της συνάντησης. Οι Ελβετοί μείωσαν πριν το ημίχρονο σε 2-1 με τον Αμπουντί στο 41′. Η «φούρια ρόχα» είχε όμως άλλα δύο γκολ, αρχικά ο Ρουίθ στο 77′ έκανε το 3-1 με το δεύτερο τέρμα του, ενώ ο Φεράν Τόρες διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο γκρουπ 1, η Πορτογαλία νίκησε με ανατροπή 2-1 την Σκωτία εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ στο 7ο λεπτό του ματς. Στο δεύτερο μέρος, ο Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε σε 1-1 στο 54′. Τη νίκη στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ χάρισε ποιος άλλος (;) ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 88′, φτάνοντας τα 901 γκολ καριέρας.

Για το ίδιο γκρουπ, η Κροατία πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Πολωνία εντός έδρας. Το μοναδικό τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες και έκρινε τη νικήτρια σημείωσε ο Λούκα Μόντριτς με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τέλος, για το γκρουπ 1 της League C, η Σουηδία έκανε ό,τι ήθελε την Εσθονία επικρατώντας με 3-0. Το σκορ άνοιξε το Βίκτορ Γιόκερες στο 30′, με τον Αλεξάντερ Ίζακ να κάνει το 2-0 δέκα λεπτά αργότερα. Στο 44′ ξανά ο Γιόκερες βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Only in

Τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την μομφή και τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το επικείμενο συνέδριο και οι υποψηφιότητες για τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024