Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Τρελάθηκε» ο Μαμαρντασβίλι: Έγινε ένα με τον κόσμο μετά τη νίκη της Γεωργίας (vid)

«Τρελάθηκε» ο Μαμαρντασβίλι: Έγινε ένα με τον κόσμο μετά τη νίκη της Γεωργίας (vid)

Ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι πανηγύρισε μαζί με τους συμπατριώτες του στις εξέδρες, τη νίκη της εθνικής Γεωργίας, κόντρα στη Τσεχία (4-1).

Η Γεωργία επικράτησε με 4-1 της Τσεχίας, στην πρεμιέρα του Nations League για τον πρώτο όμιλο του League B, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, να είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του ξανά.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έκανε καθοριστικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της χώρας του. Αυτό που έκανε όμως στο τέλος της αναμέτρησης είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό highlight του.

Ο 23χρονος μετά τη λήξη του αγώνα πανηγύρισε μαζί με τους συμπατριώτες του στην εξέδρα, δίνοντας ο ίδιος τον ρυθμό κρατώντας μία ντουντούκα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Να σημειωθεί πως, τον Γεωργιανό τερματοφύλακα τον απέκτησε η Λίβερπουλ από τη Βαλένθια, στην οποία θα παραμείνει δανεικός για έναν ακόμη χρόνο.

Φέτος ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές στη La Liga, έχοντας δεχθεί συνολικά 7 γκολ. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας έχει παίξει σε 104 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 31 από αυτά. Συνολικά στην καριέρα του έχει 171 ματς και έχει κρατήσει 48 φορές το μηδέν.

Only in

Αληθινός, ασυμβίβαστος, πολυτάλαντος: Τέσσερις δεκαετίες χωρίς τον Μάνο Κατράκη

Από την φτώχεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το σανίδι στην αντίσταση. Από την καταξίωση στον μεγάλο έρωτα. Ο Μάνος Κατράκης έζησε τη ζωή του με τους δικούς του όρους και κανόνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024