Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τσιμίκας: «Είμαι υπερήφανος, αλλά δεν καθησυχαζόμαστε»

Τσιμίκας: «Είμαι υπερήφανος, αλλά δεν καθησυχαζόμαστε»

Όσα είπε ο Κώστας Τσιμίκας μετά τη νίκη της Ελλάδας με σκορ 3-0 επί της Φινλανδίας

Το ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας ήταν ιδανικό, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με σκορ 3-0 της Φινλανδίας και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στον 2o όμιλο της League B του Nations League.

Ο Κώστας Τσιμίκας μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε πως είναι υπερήφανος για την ομάδα, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσει κανείς εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιμίκα:

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο, καινούριος προπονητής, καινούριες ιδέες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για όλη την προσπάθεια που έκαναν και στην προπόνηση και στον αγώνα. Πιστεύω πως ότι κάναμε όλες αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις βγήκε προς τα έξω.

Είμαι απλά υπερήφανος αλλά δεν καθησυχαζόμαστε, συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ιρλανδία. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη και θα πάμε με τους ίδιους στόχους για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Μίλησα με τον προπονητή, μου είπε ότι θέλει να είμαι πιο ελεύθερος, περισσότερο στην επίθεση. Όταν σου δίνει αυτό το boost ο προπονητής να μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις χωρίς πίεση, σίγουρα βοηθάει λίγο παραπάνω. Με όλα τα παιδιά έχω πολύ καλή σχέση και πολύ καλή επικοινωνία στο γήπεδο. Στα πρώτα 20-25 λεπτά ήταν δύσκολο και για μένα, χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.

Τόσο για εμάς όσο και για τον προπονητή, το ματς ήταν δύσκολο. Δείξαμε έναν πολύ καλό εαυτό, το αξίζαμε, γιατί δουλέψαμε σκληρά και ο προπονητής προσπάθησε να μας κάνει όσο πιο απλό το τακτικό κομμάτι και τι ήθελε από εμάς και μας αξίζει αυτή η νίκη.

Ελπίζω στο ματς με την Ιρλανδία να κάνω ασίστ και να βοηθήσω την ομάδα γιατί αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μου».

Only in

Αληθινός, ασυμβίβαστος, πολυτάλαντος: Τέσσερις δεκαετίες χωρίς τον Μάνο Κατράκη

Από την φτώχεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το σανίδι στην αντίσταση. Από την καταξίωση στον μεγάλο έρωτα. Ο Μάνος Κατράκης έζησε τη ζωή του με τους δικούς του όρους και κανόνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024