Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεκόρ εισιτηρίων στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεκόρ εισιτηρίων στο Παρίσι

Ο αριθμός των συνολικών εισιτηρίων στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» έγραψαν ιστορία στο θέμα των εισιτηρίων καθώγς διατέθηκαν 12 εκατομμυρίων για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε καταγραφεί στο παρελθόν από το Λονδίνο το 2012, δήλωσαν οι διοργανωτές την Κυριακή.

Περίπου 9,5 εκατομμύρια εισιτήρια πουλήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και 2,5 εκατομμύρια για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που ολοκληρώνονται σήμερα (8/9).

Το 2012, οι διοργανωτές του Λονδίνου σημείωσαν το ρεκόρ για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες με 2,7 εκατομμύρια πωλήσεις εισιτηρίων αλλά μόνο 8,2 εκατομμύρια πωλήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σταματοπούλου και Τσαπατάκης οι σημαιοφόροι στην τελετή λήξης

Μπορεί η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) να γνωστοποίησε χθες (7/9) ότι ο Αντώνης Τσαπατάκης θα ήταν ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στη σημερινή (8/9) τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», ωστόσο η ΕΠΕ ανακοίνωσε σήμερα (8/9) η Ελλάδα θα έχει δίδυμο σημαιοφόρων στο «Σταντ ντε Φρανς». Και αυτό γιατί η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ζήτησε να προστεθεί στους σημαιοφόρους της τελετής λήξης και η «χρυσή» Παραολυμπιονίκης των 50μ. ύπτιο στην κατηγορία S4 Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, αίτημα που έγινε δεκτό.

Only in

Τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την μομφή και τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το επικείμενο συνέδριο και οι υποψηφιότητες για τις νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024