Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» έγραψαν ιστορία στο θέμα των εισιτηρίων καθώγς διατέθηκαν 12 εκατομμυρίων για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε καταγραφεί στο παρελθόν από το Λονδίνο το 2012, δήλωσαν οι διοργανωτές την Κυριακή.

Περίπου 9,5 εκατομμύρια εισιτήρια πουλήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και 2,5 εκατομμύρια για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που ολοκληρώνονται σήμερα (8/9).

Το 2012, οι διοργανωτές του Λονδίνου σημείωσαν το ρεκόρ για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες με 2,7 εκατομμύρια πωλήσεις εισιτηρίων αλλά μόνο 8,2 εκατομμύρια πωλήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σταματοπούλου και Τσαπατάκης οι σημαιοφόροι στην τελετή λήξης

Μπορεί η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) να γνωστοποίησε χθες (7/9) ότι ο Αντώνης Τσαπατάκης θα ήταν ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στη σημερινή (8/9) τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», ωστόσο η ΕΠΕ ανακοίνωσε σήμερα (8/9) η Ελλάδα θα έχει δίδυμο σημαιοφόρων στο «Σταντ ντε Φρανς». Και αυτό γιατί η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ζήτησε να προστεθεί στους σημαιοφόρους της τελετής λήξης και η «χρυσή» Παραολυμπιονίκης των 50μ. ύπτιο στην κατηγορία S4 Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, αίτημα που έγινε δεκτό.