Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο μεγάλος τελικός: Σίνερ – Φριτζ με φόντο την κούπα του US Open (vid)

Ο μεγάλος τελικός: Σίνερ – Φριτζ με φόντο την κούπα του US Open (vid)

Απόψε στις 21:00 οι δύο τενίστες θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του US Open.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε: Ο Γιάνικ Σίνερ, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP θα αντιμετωπίσει στον τελικό του US Open τον Τέιλορ Φριτζ, Νο.12 στον κόσμο (21:00).

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, οι οποίοι έχουν από μία νίκη στα προηγούμενα δύο. Ο Φριτζ είχε νικήσει το 2021 στο παιχνίδι που είχαν δώσει στο Indian Wells με 6-4, 6-3 και ο Σίνερ το 2023 στο ίδιο τουρνουά με 6-4, 4-6, 6-4.

Ο Γιάνικ Σίνερ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε κατά σειρά τους ΜακΝτόναλντ, Μίκελσεν, Ο’ Κόνελ, Πολ, Μεντβέντεφ και Ντρέιπερ, παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό τένις και αποδεικνύοντας γιατί είναι το Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Τέιλορ Φριτζ από την άλλη πλευρά, για να φτάσει μέχρι τον τελικό απέκλεισε τους Καραμπέλι, Μπερετίνι, Κομεσάνα, Ρουντ, Ζβέρεφ και Τιαφό, έχοντας πολύ καλή εικόνα καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά και χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία των αγώνων.

Το φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Γιάνικ Σίνερ, αλλά ο Αμερικανός τενίστας πιστεύει στις δυνατότητές του και θεωρεί ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στο Νο.1 του κόσμου. «Πάντα παίζω καλά απέναντι στον Γιάνικ Σίνερ. Είναι ένας παίκτης που χτυπάει πολύ δυνατά την μπάλα, αλλά νιώθω πως μπορώ να χτυπήσω καλά την μπάλα του. Έχω ένα καλό προαίσθημα. Νιώθω πως θα βγω εκεί έξω, θα παίξω καλά και θα κερδίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τέιλορ Φριτζ ενόψει του αποψινού τελικού του US Open.

Οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους:

Only in

Αληθινός, ασυμβίβαστος, πολυτάλαντος: Τέσσερις δεκαετίες χωρίς τον Μάνο Κατράκη

Από την φτώχεια στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το σανίδι στην αντίσταση. Από την καταξίωση στον μεγάλο έρωτα. Ο Μάνος Κατράκης έζησε τη ζωή του με τους δικούς του όρους και κανόνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024