Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Babysitter ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου εξάχρονο αγόρι

ΗΠΑ: Babysitter ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου εξάχρονο αγόρι

«Τέρας» αποδείχτηκε πως ήταν ένας babysitter στις ΗΠΑ.

Ο Τσανς Κρόφορντ ήταν ένα χαρούμενο 6χρονο αγόρι που λάτρευε το «Mickey Mouse Clubhouse». Οι ζωγραφιές του μαθητή της πρώτης δημοτικού για τη μασκότ της Disney ήταν τόσο λεπτομερείς που η οικογένειά του ορκίζεται ότι ήταν σαν να τις είχε βγάλει κατευθείαν από ταινία.

Βίντεο παρακολούθησης έδειξε τον Τσανς να ακολουθεί τον Λαβ, ο οποίος μετέφερε ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου

Ο Τσανς πέθανε την Τρίτη, λίγες ημέρες αφότου ο babysitter του τον βασάνισε και τον χτύπησε βάναυσα με ένα κομμάτι ξύλο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Έρνεστ Λαμάρ Λαβ, 41 ετών, κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον μικρό Τσανς Κρόφορντ με ένα κομμάτι ξύλο, αφού το αγόρι «κατούρησε το παντελόνι του σε ένα τοπικό πάρκο», σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Όραντζ.

Η μητέρα του Τσανς, Σαρλίν Σάφορ, άφησε το αγόρι στο κουρείο του Λαβ γύρω στις 6:30 το απόγευμα, ώστε να πάει να εργαστεί στη νυχτερινή βάρδια στο νοσοκομείο St. Joseph’s.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στην εκκλησία και έκτοτε ο Λαβ πρόσεχε τον 6χρονο γιο της όταν εκείνη εργαζόταν.

Το χρονικό

Το απόγευμα της 29ης Αυγούστου, σύμφωνα με τις Αρχές, ο Λαβ πήγε τον Τσανς σε ένα τοπικό πάρκο, όπου το αγόρι κατουρήθηκε πάνω του.

Αργότερα, βίντεο παρακολούθησης έδειξε τον Τσανς να ακολουθεί τον Λαβ, ο οποίος μετέφερε ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου, μέσα στο κουρείο.

Μόλις μπήκε μέσα, η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Λαβ χτύπησε το αγόρι με το ξύλο και έριξε υπεροξείδιο του υδρογόνου στις πληγές. Στη συνέχεια ανάγκασε το τραυματισμένο αγόρι να κάνει κάμψεις, καθίσματα και άλματα.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον απόλυτο τρόμο που αναγκάστηκε να υπομείνει αυτό το μικρό αγόρι – και όλα αυτά στα χέρια κάποιου που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να το προστατεύει, όχι να το βασανίζει μέχρι θανάτου», ανέφερε σε δήλωσή του ο εισαγγελέας της κομητείας Όραντζ, Τοντ Σπίτζερ.

Ο Τσανς τελικά κατέρρευσε ο Λαβ οδήγησε το αγόρι, το οποίο ήταν αναίσθητο και πάλευε να αναπνεύσει, στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου.

Τα τραύματα που τον οδήγησαν στον θάνατο

Τότε ήταν που οι γιατροί έγιναν μάρτυρες των σοβαρών τραυματισμών του Τσανς.

Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ότι μεγάλο μέρος της σάρκας του έλειπε από τους γλουτούς του, αφήνοντας ανοιχτές πληγές, μαζί με αιμάτωμα, ακραίο πρήξιμο στο κεφάλι και άλλα τραύματα που συνάδουν με βίαια χτυπήματα.

Το μικρό αγόρι είχε επίσης επουλωτικό κάταγμα στην ωμοπλάτη του, σύμφωνα με το έγγραφο απαγγελίας κατηγοριών.

Ο Τσανς πάλεψε γενναία για τη ζωή του στο νοσοκομείο, αλλά τελικά πέθανε από τα τραύματά του το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Λαβ δήλωσε αθώος στις τέσσερις κατηγορίες που τον βαρύνουν, οι οποίες περιλαμβάνουν φόνο, βασανισμό, επίθεση σε παιδί με βία που μπορεί να προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη με αποτέλεσμα το θάνατο και πρόκληση τραυματισμών που οδηγούν σε παράλυση ή θάνατο.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες το πρωί της Τετάρτης και κρατείται χωρίς εγγύηση.

Ο Λαβ αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης από 32 χρόνια έως ισόβια συν πέντε χρόνια, αν κριθεί ένοχος για όλες τις κατηγορίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: The Sun

Only in

Χειριστικός, ψυχρός, εμμονικός: Ο σκοτεινός κόσμος του Πίτερ Σέλερς

Σαν σήμερα, πριν από 99 χρόνια, ήρθε στη ζωή ο Πίτερ Σέλερς, ένας άνθρωπος που έκανε τους πάντες να γελάνε. Όλους, πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024