Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Laptop: Πες μας τι τύπος είσαι, να σου βρούμε το κατάλληλο

Laptop: Πες μας τι τύπος είσαι, να σου βρούμε το κατάλληλο

Επιλέξτε με προσοχή τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το νέο σας laptop.

Η αγορά ενός φορητού υπολογιστή είναι ένα δύσκολο task. Ακόμη και αν γνωρίζετε τι σημαίνουν όλα και ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, η εύρεσή του μπορεί να είναι περίπλοκη. Και μόνο η πλοήγηση στους ιστότοπους των κατασκευαστών για να εντοπίσετε το μοντέλο που θέλετε είναι απογοητευτική.

Οι φορητοί υπολογιστές είναι αρκετά συμπαγείς για να τους μεταφέρετε μαζί σας, αλλά και αρκετά ισχυροί για να εκτελούν απαιτητικές εφαρμογές. Τα laptop είναι το καλύτερο εργαλείο για να εργάζεστε ή να παίζετε είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είτε στο δρόμο, είτε σε μια αίθουσα διδασκαλίας στη σχολή σας.

Είτε απλά περιηγείστε στο διαδίκτυο, είτε χρειάζεται να γράψετε μια εργασία, είτε εργάζεστε σε παραγωγή βίντεο, είτε παίζετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια PC, όλα αυτά γίνονται καλύτερα σε έναν φορητό υπολογιστή. Πώς ξέρετε, λοιπόν, τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν φορητό υπολογιστή;

Οι φορητοί υπολογιστές διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, χαρακτηριστικών και τιμών, γεγονός που καθιστά την επιλογή του καλύτερου φορητού υπολογιστή πρόκληση. Γι’ αυτό πρέπει να καταλάβετε ποιες είναι οι ανάγκες σας.

Και για να μην ψάχνετε βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα λάπτοπ της αγοράς για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Laptop HP Pavilion 15-eg2004nv 15.6″ IPS FHD i5-1235U / 8GB / 512GB SSD / W11 Home GR Keyboard

Κάντε αυτό που θέλετε, οπουδήποτε, με τη βοήθεια του μικρού φορητού υπολογιστή HP Pavilion 15″. Αντιμετωπίστε με επιτυχία κάθε ανάθεση με τον ισχυρό επεξεργαστή Intel® 1 και touchpad ακριβείας.

Συνεχίστε να δουλεύετε με σιγουριά, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυτού του φορητού υπολογιστή σε συνδυασμό με το HP Fast Charge.

Αναβαθμίστε την ψυχαγωγία με ήχο από την B&O και οθόνη χωρίς τρεμόπαιγμα.

Απίστευτες επιδόσεις σε μικρότερο υπολογιστή, για να μπορείτε να κάνετε περισσότερα και να απολαμβάνετε τη διασκέδασή σας οπουδήποτε βρίσκεστε.

Laptop Asus ExpertBook B1 B1502CGA-GR31B1 15.6″ FHD i3-N305 / 8GB / 256GB SSD / No OS Star Black GR Keyboard

Το Asus ExpertBook B1 B1502CGA-GR31B1 είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο laptop σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση και παραγωγικότητα. Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών Full HD με ανάλυση 1920 x 1080, προσφέροντας καθαρές και ευκρινείς εικόνες, ιδανικές για εργασία και αναπαραγωγή πολυμέσων. Τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Intel Core i3-N305, ο οποίος εξασφαλίζει ικανοποιητική απόδοση για καθημερινές εργασίες, ενώ η μνήμη RAM των 8GB DDR4 επιτρέπει την ομαλή λειτουργία πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Ο αποθηκευτικός χώρος των 256GB SSD εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση και άμεση πρόσβαση σε αρχεία και προγράμματα, αν και το laptop δεν συνοδεύεται από προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα (No OS), παρέχοντας την ευελιξία να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό της επιλογής σας.

Apple MacBook Air 13.3″ 2020 M1/8GB/256GB SSD/Retina Display International English Keyboard Space Gray

Το νέο Apple MacBook Air 13″ Retina 2020 είναι το πιο λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό notebook της Apple, χάρη στο μικροσκοπικό System on a Chip Μ1 που ενσωματώνει τον κεντρικό επεξεργαστή, τον επεξεργαστή γραφικών, την Neural Engine και πολλά άλλα υποσυστήματα. Η νέα αυτή σχεδίαση δίνει εντυπωσιακές επιδόσεις με κατανάλωση πολύ λιγότερης ενέργειας.

O Μ1 είναι 3,5 φορές ταχύτερος από την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών της Apple και αποδίδει εκπληκτικά με το ένα δέκατο της ισχύoς. Είτε πρόκειται για βαριά σχεδιαστικά προγράμματα είτε για απαιτητικά τρισδιάστατα γραφικά σε videogames, ο Μ1 αντεπεξέρχεται με χαρακτηριστική άνεση, θέτοντας νέα στάνταρ ταχύτητας.

Και αν το το κόστος των ολοκαίνουργιων υπολογιστών μπορεί να είναι απαγορευτικό για κάποιους προϋπολογισμούς, ευτυχώς, για σας οι κατασκευαστές υπολογιστών και οι μεταπωλητές προσφέρουν συχνά refurbished υπολογιστές και laptop με χαμηλότερο κόστος.

Laptop Asus Vivobook Go 15 E1504FA-BQ521W 15.6″ FHD Ryzen 5-7520U / 16GB / 512GB SSD / W11 Home GR Keyboard Green Grey

Το ASUS Vivobook Go 15 είναι ένας ελαφρύς και συμπαγής φορητός υπολογιστής, σχεδιασμένος για να συνδυάζει παραγωγικότητα και ψυχαγωγία εν κινήσει. Με επίπεδη άρθρωση 180°, προστασία ιδιωτικότητας στην κάμερα web και οθόνη Full HD, είναι μια ευέλικτη επιλογή για εργασία ή χαλάρωση.

Laptop Lenovo IdeaPad Slim 3 15AMN8 15.6″ IPS FHD Ryzen 5-7520U / 8GB / 512GB SSD / W11 S GR Keyboard Arctic Grey

Με λεπτό σχεδιασμό, 10% πιο λεπτό από την προηγούμενη γενιά, και ελαφριά κατασκευή, μπορείς να το πάρεις παντού μαζί σου. Ιδανικό για εργασία και ψυχαγωγία, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Το Laptop LENOVO IdeaPad Slim 3 σού προσφέρει απόλυτη ασφάλεια με το φυσικό κλείστρο της web κάμερας, εξασφαλίζοντας την προστασία της ιδιωτικότητάς σου με ένα μόνο κλικ. Μπορείς να την κλείνεις εύκολα όταν δεν τη χρησιμοποιείς, κρατώντας τα προσωπικά σου δεδομένα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 15.6″ FHD Intel i5-1135G7 / 8 GB DDR4 / 512 GB SSD / Iris Xe Graphics / Win 11 S Abyss Blue

Το Lenovo IdeaPad 3 είναι ο απόλυτος Smart Learning φορητός υπολογιστής συμπληρώνοντας την απόδοση του νέου Intel Core επεξεργαστή 11ης γενιάς με πρακτικές, προσαρμοσμένες λύσεις εργασίας και έξυπνης μάθησης.

Οι τέσσερις λεπτές πλευρές του IdeaPad 3 στην Full HD οθόνη μεταφράζονται σε μία από τις υψηλότερες αναλογίες ενεργού περιοχής της κατηγορίας του, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις ευρύτερες γωνίες θέασης.

 Laptop Dell Inspiron 3530 15.6″ FHD Touchscreen i7-1355U / 16GB / 512GB SSD / W11 Home US Keyboard Μαύρο

Το Dell Inspiron 3530 είναι ένα εντυπωσιακό laptop με πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές. Διαθέτει 15.6-ιντσών οθόνη αφής Full HD που προσφέρει εκπληκτική οπτική απόδοση. Ο επεξεργαστής i7-1355U, σε συνδυασμό με τα 16GB RAM και τον γρήγορο SSD χωρητικότητας 512GB, παρέχει υψηλή απόδοση για διάφορες εργασίες.

Το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Home παρέχει μια σύγχρονη εμπειρία χρήσης, ενώ το αγγλικό πληκτρολόγιο είναι σχεδιασμένο για άνετη εργασία. Η μαύρη απόχρωση προσθέτει στο laptop κομψότητα και διαχρονικό στυλ. Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η αίσθηση της οθόνης αφής προσθέτουν στην συνολική εμπειρία χρήσης.

Refurbished

Στην αγορά θα βρείτε πολλούς Refurbished φορητούς υπολογιστές με έκπτωση 25-50% σε σχέση με τις αρχικές τους τιμές. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένας υψηλής ποιότητας Refurbished φορητός υπολογιστής θα λειτουργεί σαν καινούργιος.

Να σημειώσουμε ότι οι Refurbished φορητοί υπολογιστές έχουν υποβληθεί σε πολλές δοκιμές.

Refurbished Apple MacBook Air 7.2 13.3″ A1466 Early 2015 I5-5250U / 8GB / 121GB SSD / Intel HD Graphics 6000 / MacOS Catalina 10.15 Grade A

Το Apple MacBook Air 7.2 είναι ένας φορητός υπολογιστής με οθόνη 13.3 ιντσών και ανάλυση 1440 x 900 pixels, κατάλληλος για επαγγελματική ή προσωπική χρήση.

Το Apple MacBook Air 7.2 13.3″ A1466 Early 2015 έχει ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό με λεπτό και ελαφρύ σώμα. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο προσφέρει εξαιρετική προστασία και ανθεκτικότητα. Το βάρος του είναι 1,35 κιλά και το πάχος του είναι 1,7 εκατοστά.

Refurbished Laptop Apple MacBook Air 11.6″ Intel i5-5250U / 4GB DDR3L / 128GB SSD / Cam / macOS Grade SQ

Αυτό το laptop είναι υψηλής απόδοσης για όλες τις εργασίες που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, στο φοιτητή ή ακόμη και στον απαιτητικό χρήστη.

Η δυναμική της Apple στον χώρο της τεχνολογίας και των laptop, το καθιστά ικανό και για επαγγελματική χρήση για να διαχειρίζεσαι όλα τα projects της δουλειάς όπου και αν είσαι. Refurbised Grade: Supreme Quality.

Όποιον φορητό υπολογιστή και αν αναζητάτε θα τον βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές στο SHOPFLIX.gr

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε και αυτός θα φτάσει άμεσα και στην ώρα του στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Only in

O Στέφανος διαλογίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ μετράει τις πληγές, γιατροί στα κάγκελα φωνάζουν για τα επιδόματα της πλάκας απ’ τη ΔΕΘ

Στην Κουμουνδούρου και στις επιλογές του Κασσελάκη έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον – Κακό μπελά έχει βρει ο Αδωνις με τα επιδόματα αγόνου κι οι γιατροί αποδομούν το μέτρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024