Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δούκας κατέθεσε προτάσεις για το «νέο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ»

Ο Δούκας κατέθεσε προτάσεις για το «νέο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ»

«Σας καλούμε να «πυκνώσετε» τις γραμμές μας και να συμβάλλετε με τις απόψεις σας στην τελική διαμόρφωση των προτάσεων», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας

Πολιτικές προτάσεις ώστε αυτές «να αποτελέσουν τη βάση για το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ» κατέθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας καλεί σε επεξεργασία των θέσεων και τονίζει πως αυτό θα επιτευχθεί «μέσα από ανοιχτό διάλογο και επεξεργασία με τα αρμόδια όργανα, τους παραγωγικούς φορείς, την τοπική αυτοδιοίκηση, την επιστημονική κοινότητα, τα συνδικάτα, τα μέλη και τους φίλους μας».

Τέλος, επισήμανε πως «σας καλούμε να «πυκνώσετε» τις γραμμές μας και να συμβάλλετε με τις απόψεις σας στην τελική διαμόρφωση των προτάσεων». Δείτε εδώ τις θέσεις που κατέθεσε ο Χάρης Δούκας.

Η ανάρτηση του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

Δούκας για Μητσοτάκη: Απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα

Ο Χάρης Δούκας εξαπέλυσε πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΔΕΘ. Σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα».

Τόνισε πως «σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι τιμές πέφτουν, το εισόδημα αυξάνεται, οι γειτονιές είναι ασφαλείς και η φωτιά στην Αττική, που έφτασε μέσα στον αστικό ιστό, ήταν μία αστοχία».

Πρόσθεσε πως «μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης, για τα νοσοκομεία του φταίνε τα χρόνια του covid, για τα σχολεία οι δήμοι και για τις τιμές των ενοικίων η… ανάπτυξη της χώρας. Επιμένει στη μνημονιακή παρέμβαση στις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, αρνούμενος να καθορίζεται ο κατώτατος μισθός από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση που υπογράφουν οι κοινωνικοί εταίροι».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση βρίσκεται πια σε οπισθοχώρηση, αλλά δυστυχώς και η χώρα σε οπισθοδρόμηση. Όταν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για τις αποτυχίες του, μόνο θυμηδία προκαλεί».

Καταληκτικά επισήμανε πως «στις 6 του Οκτώβρη σηκώνουμε ανάστημα και κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για να αλλάξει η χώρα κατεύθυνση».

Only in

Sérgio Mendes, ο μουσικός που έφυγε από τη Βραζιλία για να μεταφέρει τους ήχους της χώρας του στον κόσμο

Ο Sérgio Mendes, o άνθρωπος που έκανε τη bossa nova διεθνή αίσθηση πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 83 ετών, μετά από μια καριέρα 60 ετών και 35 άλμπουμ καλύπτοντας πολλά μουσικά είδη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024